Iimran alchn bol bol su iç yapabilirsen kayısı kompostosu ve sıvı şeyler çorba olur taze sıkılmış meyve suları olur canım
ozgens alchn bol su,dengeli beslenme, bol emzirme, bol koklaşma ve bebek uyuduğu her an senin de uyuman bol bol süt yapar. Başka da hiç bir kür süt yapmaz
Real alchn tahin,dereotu,susam,bol su, nişasta muhallebi.ada çayı, bitki çayları ,maydonoz ,limon bunlarda da uzak dur sutu azaltıyor.
Ebruas alchn taze soğan, dereotu, tahin, helva, kuru incir, rezene, kimyon çayı yeni doğum yapan arkadaşlarımdan soruyorum bende 😊 13 günüm kaldı hayırlısyla 🙏
Ilknur_degrrli1 alchn bulgur pilavı ve soğan bol bol ye birde pekmezli yumurta aman bir artirir sok olursn
Gullbrk alchn bulgur plavı muhallebi su ve bol bol dinlenmek canım ilk çocuktan tecrubeliyim cok faydası var
3bebe1anne_2021 dut kurusunu cezvede biraz şekerle kaynatın aşırı iyi süt yapiyo gerçekten ben bebeğime o şekilde yapıyordum.yararini çok gördüm
Iremgokce alchn iki ana kural var bir su içmek çünkü anne sütünün %80 i su .ve bol bol bol emzirmek çünkü anne vücudu emzirdikçe daha fazla süte ihtiyacı olduğunu algılıyo ve daha fazla çalışıyomuş süt kanalları bunun içinde bebeğin emmediği zamanlarda sağmayı deneyebilirsin