Eslifdenizc Çok ağır grip oldum bebeğe zararı olur mu acaba ? Acile gittim ilaç vermedi . Kendi doktoruma gitsem mi ? Bebeğe bu durumda bi etki olur mu ???
Selinsu Eslifdenizc yo bisey olmaz 10 gün grip öksürük yüzünden süründüm sadece ara sira parol ictim acilde serum bile takmadilar. Bal limon ıhlamur tuzlu suyla gargara falan idare et bacim
Esr36 Eslifdenizc yok kuzum bebege bi zarari yok tabiki de doktoruna degilde herhangi bi doktora da gitsen birsey yapmiuolar kuru bi serum veriyolar sen liminlu cay ic ve terle tez zamn da sokersn
Lirlonfa Eslifdenizc Ateş olmadığı sürece sıkıntı yok canım vitamin al bol sıvı tüket limon ballı ılık su iç ağrıların için parol kullanmaktan çekinme hiçbi zararı yok
Eslifdenizc Selinsu 3 gündür parol bile içmedim Zarar olmasın diye. Çaylarla idare ediyorum öksürünce karnım kasılıyo 35. Haftamdayım korkuyorum işte 🥺 saol 😘
Goksenpeyker Bende 1 haftadır çok hastayım kanımda mikrop çıktı 27 haftalık hamileyim dr mecburen antibiyotik verdi bebeğe bişey olmaz dedi ama ben genede çok endişeliyim varmı çevrenizde kullanan
Lirlonfa Goksenpeyker canım asıl mikrop bebeğe zarar verir ilacını iç doktor yazmıs sonuçta gereksiz takıntılar yapmayın
Eslifdenizc Lirlonfa ateşi sürekli kontrol ediyorum yok şükür . Gece içiyim bi tane ozaman geceleri çok zor oluyo . Hastalıklar gece azar derler ya doğru
Lirlonfa Eslifdenizc Malesef canım :/ Allah acil şifalar versin bende geçen hafta hastaydım ztn hamilelik zor hastalık eklenince hemde tedirginliği insanı mahvediyor binan önce toparlarsın inşallah
Eslifdenizc Lirlonfa amin inş allah razı olsun . Allah tüm hastalara şifa versin . Çok zor gerçekten 🙏🏼🙏🏼