eminedgn predictor early erken gebelik testi nasıl?kullanan varmı?gerçeklik oranı nedir acaba bilginiz varmı almayı düşünüyorum da bide nerden alabilirim kızlar?
Saresidra eminedgn yanılma oranı yok denecek kadar az iki gebeligimde 1 hafta önceden öğrendim internetten alırsan çok daha uyguna alabilirsin eczanede pahali
Anne18 eminedgn bence kan versen internette gelmesi kargosu falan derken uzun sure olucak kan vermek daha mantıklı degilmı
eminedgn Anne18 daha iki hafta var canım 4 veya 3 gün kalası yapmayı düşünüyorum ondan.dolayi sipariş versem gelir heralde o zamana kadar
Yesim122 eminedgn adetten 6 gun oncesine kadar dogru sonuc veriyo canim bende ondan almis adetime 5 gun vardi ve suan 7 haftalik hamileyim 🤭🙂
eminedgn Tugce1803 öyle.mi inşallah bi gün o çift çizgiyi görürsun canimm 🤲 Rabbim isteyen herkese nasıp etsin kucaklarimizi yuvalarımızı bos bırakmasın inşallah 🤲🤗
krktasnihal90 eminedgn evet ben çoğu şeyi o siteden alıyorım gayet güvenli testte de çift çizgiyi gördüm çok şükür :) darısı başına