Senatorun Kizlar nasilsiniz, nasil gidiyor ben 16. haftada cinsiyetimizi ogrendim hersey yolunda gidiyor ama inanilmaz bir bel ve kalca agrim var ve ara ara kasigima sanci giriyor onun disinda cok sukur, sizde durumlar nasil 🌸
masalsii Senatorun bizde öğrendik cinsiyeti alışverişe başladık 😍 böyle garip bi karın ağrısı oluyor sanki geriliyor karnım şiş patlıcak gibi 🤷🏼♀️ Onun dısında suanlık iyi gidiyor
kubra1997 Senatorun ben 17+1 ve gobek hic yok kilo almadim bel agrim var goguslerim hasas ve kasiklarima agri giriyor
NisaMomy Senatorun aynen canım bende 16 haftadayım ve bir kilo aldım sadece ama karnımın maşallahı var her gören anlıyo hamile olduğumu☺️ Ama çok belim ağrımaya başladı nedenini bilemıyorum
Yenianneadayi2208 Senatorun bende de aynı canım belim sırtım da ağrıyor ama kuyruk sokumu beni benden alıyor otururken...Ayyyy bir ağrıyor anlatamam 😢 harici iyiyiz minniğimle bir de bu aralar iştahım açıldı 🤦🏼♀️ Bugün sağlık ocağında tartıldım 50,5 - 51 kiloyla hamile kaldı şuanda 17+2’yim ve 53 kiloyum.toplamda 2-2,5 kilo almışım.Bende durumlar bu şekilde😇
Senatorun birde gobusler ne durumda benim baya buyudu gibi sankiii ic karnimmi kucuk nedir anlamadim fakat bir kilo aldim suana kadar
Bayaz1995 Senatorun 18+1iz benimde karnim baya büyük🤦ama kilo aldim 7-8kilo🤭ve birde hiç hareket falan hiss etmiyorum moralim bozuluyo 18haftalıklar hiss edeniniz var mı?😕
dfnomr Bayaz1995 ben tam 18+0 da hissetmeye basladim canim cuma gunu sabah tik tik tekme atti birkac defa ust uste bugun de sabah ogle aksam tekmeler atti minik minik doktorum bu hafta icinde hissedersin demisti yani 18.haftanin icinde hissedersin demisti bebek 250 gram olmustu persembe gunu gittigimde onunla ilgisi var mi bilmiyorm ama sende hissedersin bu haftalarda ☺️
Duamucizem Bayaz1995 bende hissetmiyorum 17+6yim tik yok saga yatıyorum sola yatıyorum yok elim.karnimda yok bazen hamile değil gibiyim 70 kilo hamile kaldım 72.5 oldum belki kilo etkiliyor bilmiyorum ama hissetmek istiyorum artik🙁
Bayaz1995 Senatorun ilk hamileliğim doktorumda öyle söyledi ama 16-17di de hissedenleri duyunca 18oldum tık yok diye içim içimi yiyor🤦😂
Bayaz1995 dfnomr banada 20de hiss edersin dedi🤦sende ilk gebelikmi?nebileyim ya doktora gitmeme daha 2hafta var o zamana kadar sabr etsem iyi🤣🤣ben en son 16da gittim 160gramdi
Senatorun Deletedmom317 ben 67 yle hamile kaldim ama ilk 3 ay cok kustum 64 e dustum simdide hala 65 im iste ama cok sukur bebiste hersey yolunda
Senatorun Duamucizem yaa bende hissetmiyorum ama zaten hissetmeyide beklemiyorum acikcasi ilk hamilelegim cunku 22 ye kadar yolu varmis, karnin cikmadiysa ic karnin genistir kilonla alakasi oldugunu dusunmuyorum cok yuksek degil ki kilon
Bayaz1995 Duamucizem ben 50iydim şimdi 57-58falanım yani kilo aldim evet ama çok kilolu değilim yinede tık yok🤣ben steteskopu karnima koyuyodum önceleri bazı sesler geliyordu su sesi,tık tuk falan yani hareket ediyodu hiss ediyodum steteskopla,şimdi koyuyorum oda yok hiç ses yok sinirden cildiriyorum yani endişelenmemek elde değil neden bizi üzüyolar bu minikler🤷🤔
Bayaz1995 Balgebe sinir bozucu çok,insan endişe ediyor ama doktorum 20haftada hiss ediceksin dedi bakalım daha 2hafta var gitmeme doktora o zamana kadar zaten 20olucam inşAllah🤲 zar zor sabr edicem artık🤦🤷
Duamucizem Senatorun karim cikmadi dişrdsn kimse anlamıyor bile hamile olduğumu sabah hele normal kendi gobusum var az bise ilk hamileligim
Tugceonal Biz de 17 haftalığız henüz kilo almadım çok hafif bir göbek oldu sanki .. 🥰 dün bir kıpırtı hissettim ama bebek miydi tam anlayamadım 🤷♀️🌸
Glsh23 Bende 17 deyim geçen hafta cinsiyetini öğrendik erkekmis hiç kimse hamile olduğumu anlamıyor sadece basenlerim ve göğüslerim büyüdü benim🙈ama bulun bütün gün karnimin inanılmaz şiştiğini hissediyorum sanki biri hava vermiş