Gulnara Kizlar kimde diabet cikdi? Hangi haftasinda? Ben 18 hagtadayim hamilelik diabetiboldugum anlashdi
Esraz Gulnara Bende çıktı önce diyet uyguladım düşmedi şekerim doktor beni hastaneye yatırdı 4 gün yattım düştü evde diyet uyguluyorum benim 28 haftalıkken çıktı sende erken çıkmış
pamuksekerinannesi Gulnara Canım belirtiler nelerdi? Bende bugün açlık kan şeker ölçümü için kan verdim.. Pzartesi de insilün için kan vericem..😞 Bu arada bende 18+5 haftalık hamileyim
Ezeleda Kizlar kac çıktı sonuclar banada tok karnina yapıldı testler yüksek çıktı bugun bidaha sorcam 🙁
BraSouksu Bende de 23.haftada çıktı diyet uyguluyorum. Kilo almam gerekirken zayıflıyorum sorun yaratır mı kilo vermem ? Kilo veren var mı şeker diyetinden dolayı
Busraaras Bendede insülin sınırda ilerde diyabet olabilirmiyim bende 77 ile kaldım şuan 80 kiloyum ve 14+6 haftalık hamileyim bende endişelendim şimdi 😔
Gulnara Aclik seker normal cikiyor, yalnizca tokluk sekerim yukseliyor. Ben öncelikle hic bir sey fark etmedin. Idrar incelendikde seker cikdi . Normalda olmali deyil