Balgebe Fatma9438 evet bizde ondan dolayı çok sevdik benim de adım Özlem kızımla uyumlu olucaz inşallah 😍🙏❤️
Kardelenyigit Cnsmsl bende masal koyucam gibi yoksa içimde kalacak bi isim ☺️Başından beri kız olursa masal olacak ismi diyordum 😌
ays_ays Kardelenyigit yani belki Bi iki sene sonra hiç görüşmiceksinz aynı olsada olur bence içinde kalmasın hiç birşey
01merve14 Kardelenyigit oğlumuza asil ismini ben koymuştum , sindi kıza hamileyim eşimde zeynep istedi zeynep olacak inşaallah 🙏
Kardelenyigit Cnsmsl 17 haftalık olduk ☺️Erken ama her şeyinide halletmek ona göre yaptırmak istiyorum 😊
Cnsmsl Kardelenyigit Erken gibi geliyor ama zaman hızlı geçiyor herseyi yavaş yavaş içine sine sine halletmek daha mantıklı bende o zamanlarda başlamıştım alışverişe 27 haftalığız bizde ☺️
duygusm Kardelenyigit 27. haftaya geldik, kızımızın adı Defne olacak inşallah 😊 Duru ismini çok seviyordum ama çok popüler oldu son yıllarda. İlk düşündüğümüz isim de Ece’ydi.
Didi6 duygusm Ece çok güzel. Defne ismi en az Duru ismi kadar popüler.bi de Defne Yunan mitolojisinden geliyor, bu sebeple de pek sevmiyorum ben. Ama zevkler tartışılmaz tabi.
Kbrckbln Kardelenyigit 23 haftalıgız Tuğsem koyacagız kızımızjn ismini birde oğlum var 19 aylık ismi Tuğrul 😊