Busra5341 Myasminn aslinda ay gibi parlak bey demekmis canim .farsca ve turkce birlesimi bir kelimeymis mir farscada amir bey anlamlarna gelyrmus o yuzden kafamiz karsti bizimde
Rabiakntmr Kardelenyigit ben eslem Azra koymayı düşünüyorum. Asel ve ebrar ismini de istemiştim ama eşim istemedi☺️
Fasulyemveannesi Kardelenyigit biz 36 haftalığız hala bı karar vermedik çevre çok yorum yapıyor önce Alina ayla dedik kimse beğenmedi Deren Alya dedik yine olmadi en son ben Lavin Ayla da karar kıldım ama oda kesin değil bakalım ne olacak
Nehir66 Kardelenyigit 19+4 haftalığız bizde benim bi kızım olacak ilk bebeğim 😍😍 eşimle (Masal) ismine karar verdik bizim ilk masalımız olacak prensesim ☺️😍
Kardelenyigit Nehir66 masalı ben çok istedim masal olucak kızım olursa dedim ☺️Ama baktım sanki çoğaldı gibi sonra vazgeçtim ama 1.sırada masal yada öykü ismi alıyor 😂
Alya2101 Kardelenyigit of hiç deme ya bende aynı dertenim isim bulamadık banada yardımcı olun bari kızlar 👀🤦♀️🤷♀️
Zynpaltnds Kardelenyigit bizde elisa duru koyucaz inşallah allah nasip ederse ikinci çocuğunda kız olursa esila derin olucak 🤭🤭🤭
Edaliiii Bizde 24 haftalik olduk allah nasip ederse asel liya istiyorum ama hala eşim ikna olmuş değil oda sadece zeynep diyor başka birşey demiyor 😅
Nehir66 Kardelenyigit yoook hiç çağalmadı her şehirde bi tane olsa çok olmaz😂😂😂öykü yü de eltim koyacaktı😂😂