Doktor olan bir tanıdığımın tavsiyesiyle Şehir hastanesine gitmiştim. Şu an en iyi makineler orada demişti. Ama süreci bilemiyorum nasıl ilerliyor, ben perinatoloğa gittim onlar radyolojiye yönlendirdi.
Ankara’daki ayrıntılı ultrasason önerileri lütfenn👼🏻
Ali ipek ismini baya araştırdım haftam gelince ona gitmeyi düşünüyorum aradım ücret 500 tl dediler 1 ya da 1.5 hafta önce aramak gerekiyormuş umarım yılbaşında zam gelmez
Doktor olan bir tanıdığımın tavsiyesiyle Şehir hastanesine gitmiştim. Şu an en iyi makineler orada demişti. Ama süreci bilemiyorum nasıl ilerliyor, ben perinatoloğa gittim onlar radyolojiye yönlendirdi.
Tugba_61 Atatürk derken ? Şehir hastanesi sanırım .. gereken süre içersinde randevu veriliyor büyük ihtimalle 24. Haftana kadar bi gün verirler muhtemelen
Tugba_61 eyüp ekici’yi çok öneriyorlar canım. Biraz pahalı ama çok başarılı.
soylutugba cnm perinatolojiye randevu almadanda muayene olabiliyor musun bn yarin kadin doguma gitcem ilk kayit actirip perinatolojiye randevu alabilmek icin ama perinatolojiye ilk muayeneye yarn randevuauz gitsem kabul ederler mi ve siz perinatoloji de hangi doktoragittimniz memnun kaldınız mi
soylutugba Merhaba. Orada renkli görebiliyor muyuz bebeği.
matrushka Renkli talep etmedim bilmiyorum o nedenle, zaten ekranda da görmedim. Normal bir muayene olmadığı için doktor baktı ve gerekli olan şeyleri söyledi. İlgili bir doktordu. Sormak lazım ama zannetmiyorum.
soylutugba şehir Hastanesi'nde yapılıyor mu
Deletedmom0990 ewet ayrıntılı ultrason sehir hastanesinde yapılıyor
nazsimaova memnun kaldınız mı ücret ödeniyor mu renkli ultrason da dahil mi
orgucuanne evet bende ona gitmistim
Deletedmom0990 ben ozelde yaptim ama sehir hastanesi ücretsiz ve renkli ultrason vermio
Bn sincan özel başak tip merkezinde 150 tl ye yaptirdim 30 yada 40 surdu ve renkli ultrasonda verdi
nazsimaova memnun kaldım mı peki canm uygunmus bende orada yaptirayim
Deletedmom0990 valla bn memnun kaldm doktorun adi mahir iscan tek tek herseyini anlatti banasorduğum tüm sorularima cevapta veriodu
Deletedmom0990 ama 20 ila 22.nci hafta arasinda yapilio oranin numarasindan arayip randevu alacaksın
Ben bilken şehir Hastanesi'nde yaptım çok güzel bakiyo doktorlar çok memnun kaldım
Bende 8ine gün aldım Bilkent şehir hastanesinden bakalım nasıl yapacaklar görüntü olarak pek umudum yok vermezler bence ama onu kendi gittiğim hastanede alıyorum ztn ,sadece güzel ilgilenirler ve her detayı hakkında bilgi verirler inşallah merak ediyorum kaç dakika bakıyorlar şehir hastanesinde gidip tecrübe edenler bilgi verirse sevinirim👼🏻
Saat veriyolar bn ilk giyim bı tarih verdi o gün gitim içeri bekleme alıni var ismin yazınca giriyorsun bn biraz beklemiştim