Fatma9438 Merhaba rahim kısalığı yüzünden 19. Haftadan itibaren progestan kullanıyorum, 30.haftaya geldim kasılmalar var bebek semsert oluyor ve ateş basıyor bı anda ve geri geçiyor normalmi Aceba yaşayan var mı ?
nursan1 Fatma9438 ben🤦🏻♀️32+5 im hala yaşıyorum acilde nst ye bağlandım sancın yok dediler alttan muayene bile ettiler açılman yok dediler. Hala gün içerisinde sık sık karnım sert olur ve ovduğumda geçer birde karnım eğri olur dediğiniz gibi ateş basar halsizim belimde ağrıyor ama bu haftalarda normalmiş 🤷🏻♀️Yarın kontrole gidecem doktorum ne diyecek bakalım
Haticeakks Fatma9438 canım benimde 27 mm idi 21 haftalıkken doktor normal dedi seninki kaçıncı haftada ölçüldü 27 mm diye
Fatma9438 Haticeakks kisalmiyorsa normal banada normal kisalmazsa dedi 25 ve altı riskliymis. Progestan kullanıyor musun ? Yasaklar koydumu
Haticeakks Fatma9438 hayır yasakta koymadı normal dedi ilaçta başlamadı erken doğum riskin de yok dedi
Haticeakks Fatma9438 hatta kendisi olctugunde 40 mm idi ayrıntılı da 27 mm oldu kısalmış bariz ama normal dedi bana ısrarla sordum
Fatma9438 Haticeakks çok ilginç rahim kısalığı 27 mm ve ilaçta başlamaması . Bana ilişki dahil yemek hariç herşey yasak sabah akşam progestan kullanıyorum
Fatma9438 Haticeakks belki farklı bı doktora sorabilirsin bana 19. Haftamda 30 km'de progestan başladı 27 mm düşünce herşeyi yasakladı, tabiki doktordan iyi bilemem 🙁