Arzu_54 bu konuyla ilgili geçmiş çok post var profil kismindan forumda araya basur hemoroid yazarsaniz bulursunuz ama gebelikte çok yaşanan bir durum kabizlik ve aŕtan basınçtan ötürü bendede ayni dert var
Kabiz olmayaya dikkat edin kayisi kuru inci yiyip üstüne süt icebilirsiniz bağırsak çalıştıracak lifli sebze meyveler tercih edin ve eger ağrı batma yanma dışarı meme sarkmasi varsa her lavobayo girdikten sonra sorunlu yere zeytinyağı ile ovabilirsiniz elinizle cikan yerlerı hafif hafif yag surerek iceri itin iyi gelen yaglar :zeytinyağı,kantaron yaği,hindistan cevizi yağı,çay ağacı yağı bunlarin hepsini kullanabilirisinz sarimsakta iyi geliyor 3-4 diş sarımsağı suya koyup bir gun bekletip sonra o suyla o bölgeye pansuman yapabilirsiniz veya kullaniginiz yağın icine 2 tane sarimsak rendeyip atip o yağ ile o bölgeyi ovabilirsiniz.sicak su doldurup bir legene yarim saat oturabilirsiniz suyun icine yesil cay koyabilirsiniz ve doktorunza danisarak kullabileceginiz fitil ve kremler var bunlar anestol ve PROCTO-GLYVENOL 30 gr krem ben cok çektiğim için herseyi araştırdım tum bildiklerimi yazdim suan😂