Ireem20 16+3ken doktoktorum Kıza benziyor demişti 17+3olarak bugün gittim ve %100 oğlum olacağını net bir şekilde gördüğünü söyledi ❤🤗
Deletedmom67 Ireem20 16+3 yanılmış mı ya 😊 13+1 ikili taramada yüzde 95 erkek dedi inanmim mi cnm 😊🙈 vardı sanki pipisi 😂
Hanifee Ireem20 15+4 de gittik kıza benziyor dedi %1 veya %2 ilk yanılma payı olabilir dedi ayy içime kurt düştü bak şimdi 🤔
Ireem20 Deletedmom67 Yanılmış🙂 Pipisi var dedi resmini bile verdi valla bilmiyorum ki canım benim çocuğum hiç göstermiyordu zaten o yüzden yanıldı heralde 😊
Cansummm Deletedmom67 bende bugün tarama testine girdim ve Dr um da radyoloji Dr u da erkek dedi😌😌bizde gördük sanki pipisini 🙈🙈 beklemeli miyiz daha diyorsunuz😄😄
BeyzaGnaydn Bugun bu cinsiyetle ilgili gordugum 3uncu post. Artik korkmaya basladim😂 benmde kizim olacak insallah 22. Haftadan gidiyoruz, e degismez insallah 😂
Deletedmom67 Cansummm yanılma payı var diyorlar bilemedim canım 🙂 16nisanda gel dedi bidaha doktorum kesin olsun dedi 😊 ama bizde gördük pipiydi o yani 😊😊
Minaacit Kiz diyince yanılması daha cok oluyor. Genelde duyduklarim yani. Mantikli aslinda pipi yi gördükten sonra yanilma pek olmuyor. Tabiiki gobek kordonuyla karistirmadilarsa ☺ hepimizin saglikli sihhatli evlatları olsun Inşallah.
Cansummm Deletedmom67 ☺☺Bizimde 9 Nisan da bir sonraki netleşir heralde artık ama bizimde gördüğümüz pipiydi😃😃