ayca5757 Merhaba 34+1 hamileyim bebegım 2600kılosu dun cok sancılandım ve bgn doktora gıttım bebek aşa dusmus dogum pozısyonunu almıs doktorum her an gelebılecegını soyledı ve hap la ciger geliştirici iğne verdi ve oldum hala sancılarım var korkuyorum dogum baslarsa anlarmıyım bılmyorm boyle bısı yasayan bu ıgnelerı olan bnları yasayan varmı cok acıl
Mybabyboy ayca5757 nst de sancı çıktı mı peki? 34.haftada bebeğiniz 2600kg cok cokk iyiymiş dogsada cok kalmaz küvezde. Benm de 29.haftadan beri fazlaca aşağıda başı bebegn progestan vs kullanıorm 33.haftada 1900kg biz daha
zlemAtAcar Mybabyboy ayca5757 Can'ım 2500 sınır kilo olarak . Merak etme kilosu iyi ... sağlıkla gelsin inşallah
Svcnn ayca5757 15 gun once aynisini yasadm sizi anlyrm oyuzden 33+1 iken nisan kanamam geldi karnmda sertlesti hastaneye gtk 3 cm acilmm varms ve sancilarmda sk sk baslams cger gelstrci igneler yapildi sancilrm durdu ilaclarla 3 gun yattm snra evde yatmk uzere eve tburcu etiler evdede yattm 35 tn snra dogsada bse olmaz dedi kiloau sizin suan iyi ins kuvezde bile kalmasna gerek kalmayabilr benmki 2300 gram filandi ona ragmen dogum.olsaydi belkide kuveze grmez demslerdi szede dogumu durdrmak icn bse yaptilarmi acilmanz varmi
Busranur Cok sukur yasamadm canim ama cok fazla okudum bu sekilde olan. Bicok arkadasm da 35 deyken dogum yapti falan. Yani canını sıkma insallah bir sey olmaz bebegine de sana da. Bence dogum sancisi olursa da anlarsın illa ki. Ayrica bebegin dogum pozisyonu almis olmasi normal o haftalarda. Benim 29 dan beri kafasi asagida. Hemen dogar diye bisey yok oyle denilip de taa kaca kadar dogmayan bebeklerle ilgili bi cok yazi okudum burda. Hem dogsa bile bebegin küçük degil ki kotu düşünme stres yapma illa ki yansır bebegine.
Gulsen55 Mybabyboy benim bebis 33. Haftada 1700 gr kilo almadi iki haftadir canim skkn 😞 rabbim saglik sihhat versin evlatlarimiza ins kilo alirlar
ayca5757 Mybabyboy evet sancım var bebek rahmin orda hernan geleblr dedı kuveze grmesnı ıstmyrm cok krkuyrm
Mybabyboy Gulsen55 ben de yediğime cok dikkat edip cok kalıteli beslenıyorum ama maalesf bi hafta geriden gelıyor gelişimi. Yapısal bişey mi artık bilmıorm. Zamanında sağlıkla dogsun da kilo alır hiç dert değil. Ben kılodan cok erken dogması korkusu yasadgm ıcın. Dr hep dıo kı. 38 39.haftada 2500dogsada olur 35te 3000kg dogmasındansa diyo. Saglıklı olan haftasını tamamlaması kilo saglık degıl dıo
saAyenurSarkaya Gulsen55 bol bol ceviz muz ve süt birde kaşar peyniri bende çok sağlıklı beslenen biri değilim ama bunları çok yiyorum kilosu da gayet iyi inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz...
Bengu86 ben cumartesı gunu 34 haftayla sancıyla gıttım cıger gelıstırıcı ıgne vurdular ve serumlar tedım benımkıde 2600 bende heran beklıyorum normalde 13nisana gun aldık
Ruzgargulu Aynı şekilde ben de sancılandım,bol su dedi doktor,dayanabildiği kadar dayanacak,haftamız aynı
Svcnn ayca5757 ben 15 gundr dogum yapmadm benmkide dogum pozisynnd ve 3 cm acilmamda vr oyle bekliyrm
ayca5757 Svcnn korkuyorum stres oldum sürekli burnum kanıyo ılaclanıgneyle icerde tutıyoruz rabbım evlatlarımıza bır an once kavusmamzı nasıp etsin
Svcnn ayca5757 ilaclardandr bnde hastanede yatarken burnmda kanamalr oldu bazen sagda bazen solda ben ilaci brakali 8 9 gun oldu nerdeyse ama bse yok
Svcnn ayca5757 bnde stres oldum dedgnz gbi bgunmu sancilanrm yarn mi gece mi dye strsten bunaldm o degil bde 40.haftalara kadr ya sancim gelmezse dye stresteym
husniyealtun ayca5757 canim muhtemele sanada nidicart verdi drun. Aslında tansiyon hapi bu hap. Yani damarlari genişletiyor. Benimde afedersin balgamima pihtili kan bulaşıyordu kullanirken. Kilcal damarlari genişlettiği icin boyle kanamalar olabiliyor telas etme. En fazla bir hafta kullanirsin keser seninde drun ilaci. Sakin ol en onemlisi bu stres tetikler dogumunu. Yapilan igne ile bir kac gune ciger gelisimide tamamlanir. Benim ignenin haftasina dr solunum refleksini gördü bebegin. Seninde öyle olacak Allah in izniyle merak etme