Senyorita Selinglr Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Tahlil yaptırıp ona göre magnezyuma başlayın.
Skn23 Selinglr sıcak duş masaj . Kalça üstüne çok oturmamak ben bide sıcak su torbası koyuyordum ama kalçama . Belime getirmemeye dikkat ediyordum zArarı olur diye
zelis63 Dilekklc27 bendede o haftalarda oluyordu canm güzel sıcak duş al uzan dinlen başka caresi yok 😘 hamilelikte hersey normal ilerleyen zamanlarda kasıklarınzda ağrıyacak o zamanda duş iyi geliyor
Aise_35 Aynı sorun bende de var 🤦🏻♀️ Kalçam sanki kopacak derece ağrıyor bazen . 11+1 haftalığım bende
Senyorita Dilekklc27 Ben de kullanıyorum fakat bir türlü yükselmedi magnezyumum. Geceleri sürekli kramp giriyor bacağıma. Çok zor cidden.:(
Cansumeryem Selinglr bende çok yasadim ama son 1 1 buçuk ay kala malesef hiç bi çaresi yok magnezyum kullandım ama o bile etki etmedi
Merveeex Bnde de var git gide arttı 27 deyim artık ağlamak derecesine getiriyor tek çaresi kendimi yormamak bu .
Ipek86 Selinglr hormonlardan dolayi, kalcayi bir tutan kasıkdaki kikirdak yumusuyor, o yüzden kalca agriyor ama ne yazikki hafta ilerledikce agrida cekilmez hale geliyor😩