Yenianne0505 Merhabalar bişey sormak istiyorum tamı tamına iki aylık hamileyim 😍 Ama hiiiç mide bulantısı halsizlik gibi belirtiler hissetmiyorum hatta hamile olduğumu bilmesem gayet normalim hiç bir belirti yaşamıyorum . Normal mi acaba ?
mom44 Yenianne0505 bende aynı geçirdim canım çok nnadir bir iki kez tiksindim öğürtü ama1 2 kez oldu oda 😁
Zeykem Yenianne0505 ayyyy soyleme boyle heryere bence maşallah hayalımdekı hamılelık ben koku mıde bulantısı kusma herseyı yasıyorum herhalde yasamayan hamılelerın yerınede yasıyorum😁 Bence soranlara kusmaktan ölüyorum de ben de ılk 8. Haftama kadar ben nıye kusmuyom hamıle degılmıyım deyıp dururdum bı basladı hala devam...
eliferdem Yenianne0505 #565395 Çok normal canım.Bende 15+4deyim çok rahat geçirdim.MsşAllah diyelim.Bundan sonrasıda öyle olur inş
Yenianne0505 mom44 şanslılardanız ozaman 😍 Normal yani herkes böyle belirti yaşadığı için ben yaşamayınca insan bir ürküyor 😇
mom44 Yenianne0505 evet tatlım yemeğimide yaptım temizliğimide 28 haftadayım kimseye muhtaç olmadım herkes oğlun olcak dedi kusmuyosan tiksinmiyosan ama çok şükür bir kızım olucak 👑 arada sadece tiksindiğim bi kaç şey oldu çokda birşeyim olmadı inşAllah sende böle bitir kusarsan bebişinde beslenemez sende halsiz kalırsın hrm zor olur herkes herşeyi söyler neden kusmuyon falan boşverrr
Yenianne0505 Eminecamus tüm kalbimle dua ediyorum inşallah hiç hissetmeden rahatça geçirirsiniz inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼😇
Angel35 Gerçekten maşallah. 8. Haftamdayım dort kez serum yedım sıddetlı bulantı ve kusmadan inşallah benımde hafıfler 😥
Asli91 Yenianne0505 bence sevinmelisin 😊 bende 9.haftadan sonra koku hassasiyeti ve mide bulantısı başladı ama çıkarmıyodum. 19 haftalığım koku devam ediyo ama bulantı geçeli 2 hafta oluyo.
Sultan67 Bence çok şanslısın canım ilk 3 ay yerimden hiç kalkmadan yattım Allahtan annemle yaşıyorum yoksa halim hepten beter olurdu şuan 35+1 olduk halen kusarım ve cidden çok kötü bişey hep bi halsizlik hep bi mide bulantısıyla geçti hamileliğim 😑
Dimplle Ben de bulantı kusma hic yasamadım hatta ben hic bisey hissetmiyorum diye ağlayarak doktora gittiğim oldu.simdi 36.haftamdayım cok iyi bir hamilelik gecirdim cok sükür senin de öyle olur insallah 😊