AyselAlper Sema1994 benim de bir hafta önce 3500 civariydi 😱 ocak ayında dogum yapmayı çok istiyorum 🙏
Bubus Mom666 36+2 oldum. 35+4 iken 2900dü bebiş. Bakalım bu hafta nasıl olacak. Henüz bir belirtim yok
Tugba_O Mom666 35+5 göbeğim hâlâ yukarda galiba. Tam 35 +0 ken 2800 dü bebisimizin kilosu. Bu hafta içinde artik son hazirlik olarak ev temizliğini halledicem teyzelerden yardim alarak sonra bebeğimiz gelsin diye beklicez.
NERDOGDU Viyanarin21 ay ne güzel. Biz kız istemiştik hatta isim bulmuştuk. Ama bir şeyi çok istersen olmazmış ya o hesap olmadı. Gerçi oğlum olucağını öğrenince de çok sevindim . 🤭
melolevo Bugün 36 olduk. yaklasık 3200 kilomuz 48 cm Ancak 2 gündür korkunç hemoroid ağrısı çekiyorum. Ağlıyorum resmen ağrıdan . Bu durumda olup doktora giden var mı? 36 haftadır çekmediğimi 2 gündür çekiyorum 😞😪😪😪
lisansli_Mom49 Mehtaponur yok canm doktordan sonra oldu zaten ama karnım fln ağırmıyor sadece lavaboda fark ediyorum bide araştırdım son bir ay olunması normalmış
Ebru0156 Mom666 36+2 olduk bizde gobegimde dustu asagi uc gundur baya indi bebisimin kilosuda iyi dedi doktor suyumuz azalmis yeri kalmamis yavrumun her an bekliyorum ama hayirlisi bakalimm artik bir an once kucagima almak istiyorum onu :)
Tazeanne0134 Mom666 benimde 35+3de 2.600 kilo 48 cm boyuydu bakalım nasıl olacak benim oğlumda şimdide 36+3 haftalık hamileyim son 25 inşallah