Sueda29 Patikler çoraplar terlikler hiçbi işe yaramıyor yorganın altında bile ısınmıyor bi çözümü olan varmı canlarm bekarkende aynıydı
Ezgi05 Sueda29 ya benim de öyle ama pandufun içindeyken sıcak pandufu çıkartıyorum 2 dakika içinde tekrar buz gibi oluyor hep pandufla dolaşıyorum o yüzden
Neslihanbew Sueda29 ısıtıcı varsa ayKlarını daya biraz ısınsın benimde ısınmamıltı kasık ağrısından maffolmuştum 2 gün
Hayalperest-6 Sueda29 3 çorap bi patik bi terlik ayaklarım sanırsın buz.sıcak su torbası yapıp ayaklarımın altına koyuyorum biraz fayda eder gibi oluyor sonunda o sıcağı da algılamıyor.aynı sorun ellerimde de var.ben bi çare bulamadım valla
Ilayda1997 Canım kansızlıktan olabilir benimde ısınmaz hiç pekmez içmeye çalış keçiboynuzu içiyorum ben biraz toparlandım ne varsa doğada var çünkü çözüm
Sueda29 Ilayda1997 kansızlık sınırda canm zaten.pekmezde yiyom aslında ama zaten oldum olası kansızım ben hep sınırda
Mervemm Sueda29 benim kzim olacal ayni sekil bende ayaklarımdan cok üşüyorum ısınmıyor hiç. Bastan beri cok az demir eksikliği var
Ezgi05 Sueda29 benim ki genetik hamile kalmadan önce de buz gibiydi kan değerlerim hep normaldi şuan biraz düşük ama soğukluk aynı
Sueda29 Hayalperest-6 bnm ellerim iyi ama ayaklarım buz buz.geceleri çorapla uyumak zorunda kalıorm yine buz faydasız.kanınız nasıl sizin
Hayalperest-6 Sueda29 baktırdım doktor iyi herşeyin dedi .bi problem yokmuş.ama kendimi ısıtamıyorum tek kat giysem de aynı 5 kat giysem de .