Dilman Arkadaşlar 1 hafta önce Çatlama iğnesi vurdum. Şuan peynirimsi bi akintim var bazen acik turuncu renginde de akinti oluyor ve kasıklarıma ara ara sanci giriyor. Iğne nin etkisi mi sizce. Bide çatlama iğnesinden kaç gün sonra gebelik testi yaptınız
Dlktpl Dilman peynırımso akıntı enfeksıyon olabıır dıkkat et benım sulu bazen hafıf yapıskan akıntım bar 5.gunum ıgneden 12 gun sonra yapmak lazım en erken bazen gec dollenmede oluyor en mantıklısı 14 gunntabı
Yenidilek Dilman canım bunlar iğneden sonra normal. Bende kullandım 17. Günümde kandan öğrendim hamile olduğumu bekle biraz daha stres yapmadan
Bebeklerim- Dilman normal canım öyle akıntıda gelebilir kasık agrısıda olabilir ben cok kullandım o tedaviyi doktorum bana cok uyguladı hakkında hayırlısı olsun
Dilman Dlktpl cnm bende asla akıntı olmaz . Ama klomen kullandım ardından çatlama iğnesi ve hergün peynirimsi akintim oluo. Blmiom iğneden dolayımı. Ama kasıklarına karın altima arada sancı giriyor
Dlktpl Dilman benımde oyle cnm peynır gıbı akıntı enfeksıyon dıyolar genelde oyuzden dedım dıkkat et ıns bebek varsa daha zaten 4 gunluk falandır hanı 36 saatte catlasa hakkımızda hayırlısı suan bıle adet gıbı hafıf agrm var
Dlktpl Dilman bende 1 bucuk sene once 20 haftalık erken dogumla kaybettım aynıyız allahım tum ısteyenlere hayırlı saglıklımevlat nasıp etsın hepımıze