Annemmm2 Bazısı direk tulum giydirme diyor bende arkası ponponlu tavsanlı tulum aldım onu giydirmek istiyorum ama nasıl yapsam sizce kızlar ?
Mrv_ycgl Annemmm2 bende çok istiyodum ondan giydirmek ama hemen kirleniyo ilk giydirilen lekesi cikmayabiliyo dediler bu önemli değil de göbek bagi düşmeden zibin giydirmek de iyi değilmiş diye duydum tavşan tulumun içine zibin giyilir illaki
EbruIrmakAhmet Annemmm2 o tulum yüz üstü yatırıp foto çekmek için çok tatlı oluyo ama normal sırt üstü yatınca popodaki ponpon çocuğu rahatsız eder ya
Sslnry77 Annemmm2 bende aldım o tulumdan mayısda Doğum ama yinede aldım olur mu ki bilmiyorum 🤭 Haziran’da falan giyemez heralde bir kere giydirip foto Çeksem de yeter 😂
EbruIrmakAhmet Mrv_ycgl zıbın dediğin çıt çıtlı badi sanırım zaten giydirilmesi gereken zıbın göbek düşene kadar
Annemmm2 Mrv_ycgl haklısın ya acaba ilk normal hastane cıkısını versem odaya gelince kendim toparlanınca resim cektirirken mi giydirsek 🤭🤭
Annemmm2 EbruIrmakAhmet ponpon cıkabiliyor canım ben acaba ayaklar felan de toplanıyor ya tulumda daha cok toplanır mı diye düşündüm, olmadı ilk hastane cıkısı normal takım verrim odaya gelince kendimde toparlanınca tulum giydirip resim cekeriz🤭🤭
SEDA3393 EbruIrmakAhmet canım onu bende merak ediyorum zıbın dediğimiz şu altı çıtçıtlı badimi yoksa çapraz bağlanan uzun kollu badimi🙈
sevval55 Giydirebilşrsin canım ama şöyle yap bence bende tulum aldım, hemsireye normal 10lu hastane cıkısı vericem odaya geldiğinde ben süslü sabahlıgımı giyicem fotoluk o zamanda ona tulumunu giydiricem☺️
Annemmm2 sevval55 Evet canım cok mantıklı geldi 🤭 böyle yapıcam sanırım ilk dediğin gibi hastane cıkısı vericem sonra tavsanlı tulumu giydirriz 😂 ama resim de cok tatlı cıkıyor lar minik tavsan gibi aynı ya
Mrv_ycgl Annemmm2 bence de öyle yap hatta eve gelince bile olur. Bide nazar olur diye korkuyorum ya hani ilk kez gorcek ya herkes çok tatlı oluyolar o tulumla. Ne kadara aldin bu arada tulumu. Carsida 20tlye gördüm ben
sevval55 Annemmm2 odaya gelince giydir tavşanlıyı işte bende bayılıyorum🙈 hemsireye verirsen belki kan bişe olur
Annemmm2 Mrv_ycgl ebet canım ya nazardan bende cok korkuyorum ve inanıyorum da zaten, birde organizasyon tuttum elim yüreğimde suanda acıkcası nazar değer mi diye de. Ben 30 tl ye aldım canım sadece tulum sapka ama
Annemmm2 Fatos0277 😊 Allah bağışlasın canım, kullanıslı demi tulum ya alttan pijama giydiriyormusunuz yoksa direk tulum mu
Annemmm2 sevval55 evet canım bende geri öyle karar verdim 🤭🤭 odaya gelince kendime geldiğimde giydiricem inşallah çok tatlış oluyorlar ama 🤣 Hanımlar bu arada temizlik felan yaptınız mı
Mrv_ycgl Annemmm2 aman dikkat et felak nas oku bol bol. Hastaneye görmeye gelenlerin hepsi iyiligimi düşünmüyo seninkileri bilmem de eltiler falan aman Allah korusun. 3 6 ay alıp gezmeye giderken falan da giysin istiyorum hem toparlar biraz daha inşallah 😊
Fatos0277 Annemmm2 canım ben sürekli evde olduğum için tulum yeterli oluyordu ama dışarı çıkınca incede olsa picama giydiriyordum bide ben yurt dışında olduğum için burda sürekli tulum giydiriyorlar doktor önerisi
EbruIrmakAhmet Annemmm2 ne güzel ya maşallah valla hiç geçmiyo bana zaman 🤦🏼♀️ Kaçıncı haftadan sonra hızlı geçti ben diyorum haraketleri hissetmeye başlasam daha kolay geçicek rahat olur kafam o zaman