Gamze12 Ben hiç memnun kalmadım ne ayhan beyden ne semih kıvanç diye bi doktor var ondan. Sabah 9 da farabi sevk etti beni fatihe öyle gittim kistim vardı patlama riski vardı acilen bakılması gerekiyodu o zaman 14 haftalık hamileydim defarlarca yalvardım ben ablam bi yandan bakın bana diye sevkle geldim elimde barkodda var sırada var bakamam şuan seninle öğleden sonra ilgilenebilirim ancak dedi o ağrıyla bekletti beni içeri girerken ablam benle odaya girmek istedi ben zaten ayakta tek duramıyordum ablamo kovdu odadan bağırdı çık dışarı hasta tek gelecek sen kimsin giriyosun diye. Ablamda ona bağırdı hastanın halini görmüyor musun ağlamaktan ağrıdan ayakta duramıyo o yüzden girdim ablasıyım merak ediyordum neyi var dedi. Bakmıyorum o zaman hastayada dedi ikimizide kolumuzdan tuttuğu gibi kapıya attı sonra güvenlik geldi kavga ettik çok. Zorla bana baktı ultrasona aldı evet kistin var ama ben bişey yapamam sen başka yere git dedi o kadar meğer o sıra patlamış kistim elime verdiği ultrason kağıdında bile sıvı gözüküyormuş Allaha havale ettim ben o doktoru