e-soylu utnuspirinc ben egepole gidiyorum ama kendi doktorun mesain dışındaysa girmiyormuş nöbetçi doktor kimse o giriyormuş. O yüzden değiştireceğim galiba ama ne yapacağımı bilmiyorum
utnuspirinc e-soylu anladim canim bi bence onur beyi de arastir icine sinerse ben cok memnunum kendisinden
Toprakkkmilaaa20 e-soylu 24 haftalığız bende egepole gidiyordum ve değiştirdim bu yüzden çünkü çok saçma 9 ay takip eden bir doktor var ama tut ki gece doğum olucak ve o yaptırmıyor doğumu
cerrah61 BengisuGk ben de öneriyorum ☺️ ben de Ümran hanima gidiyorum çok memnunum seviyorum doktorumu 👍🏻
cerrah61 utnuspirinc ben de İzmir'den ama Temmuz annesi olacağım nasipse çok fark yok aramızda o yuzden ben de sızdım buraya☺️☺️
utnuspirinc cerrah61 hos geldinn ☺️Consiyet ogrendin mi bir de nerdeydin sanirim biz daha once konusmustuk umran hanim icin 🥰
cerrah61 utnuspirinc ayy evet hatırladım simdi konuşmuştuk 😊 yok kuzum pazartesi gideceğiz bakalım belki bı ihtimal biseyler diyebilir pazartesi 12+4 olmuş olmamız lazım heyecanla bekliyorum ☺️☺️ sen öğrendin mi? 🌼
EbruIrmakAhmet Sultanbolek valla canım önce kız dediler sonra erkek yarın tekrar gidicem bakalım senin belli mi
Oykutoskuzey utnuspirinc merhaba bende izmirdeyim 16+2 olduk. Haziran'da Allah nasip ederse ikinci bebisimle kavusucaz 🥰
Aysemhmt Oykutoskuzey benimde 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde tepecik te yaptım bunu da nasipse orda yapacagım Sibel bakiye çivaş doktorum
utnuspirinc Oykutoskuzey hos geldinizz ne guzel baya kalabalıklaştık ☺️Sizin ne cinsiyet ogrendiniz mi
Sultanbolek EbruIrmakAhmet evet 12 haftada belli oldu daha sonra bidaha gittim. Doktorumuz erkek dyor ☺️
Bgmbyz Aysemhmt doktorunuzdan memlunmusunz bende orda yapmayı planlıyorum sezeryanmi oldunuz nornallmi bide muane olduğunuz doktor mu giryor doguma
utnuspirinc cerrah61 yaa super ben 12ci haftada sordugumda demediler hic bisi ama ocak 7 de randevum var 16olucaz inslh gosterrse ogrenicem cok heycanli gunler gecmiyor🥰🥰
cerrah61 utnuspirinc ayy hadi bakalımmm bişey kalmamış ogrenmene insallah ☺️☺️ haberlerini bekliyorum sağlıkla🥰🥰🥰
Oykutoskuzey utnuspirinc bizimki açmıyor bacakları cnmm daha öğrenemedim ayin 7 sinde gidince inşallah gösterir