Ilayda1997 Kızlar 9+2 günlük hamileyim bende t rahim vardı doğal yoldan gebe kaldım. 9.haftadan sonra bel ağrım göğüs dolgunluğum kasık ağrılarım baş dönmem hepsi bitti dolgunluk bile hissetmiyorum böyle bişey başına gelen var mı ? ☹️
Damla2557 Ilayda1997 endişelenme canım benimkide bir anda yok oldu. İçin rahat etmiyorsa Bi kontrole git
30ekim19 Ilayda1997 kuzum onlar zaten geçiçi erken hamilelik belirtisi aynıyım bende senle hiç endişelenme 🙄😂
30ekim19 Ilayda1997 8+3 bende başta o kadar hassastım ki göğüslerimde dolgunluk adet sancısı gibi oluyordu şimdi geçti hepsi zaten bunlar başta görülürmüş ama bazılarında devam ediyormuş biraz daha
Momof2child Bugun bende gogus agrsiz uyandm Goguslerm vurasim geliyor 😂agrsn diye inanki o tedrginlik bendede var kim ne desede gecmez o annelik korku duygusu INSALLAH ICIMIZI FERAH TUTALIM BEBISLER IYI OLSN HEP DERM BASM HARIC NEREM AGRYOR AGRSN UMRUMDA DEGIL
Ilayda1997 Momof2child aynen öyle canım benim bende hep ağrı olunca hissedince benim bide doktorların bana tüp bebek bile tutmaz dedi sıkıntılı deyince hep korkuyorum yani rabbim evlatlarımıza sağlık versin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰😍
Momof2child Ilayda1997 amin Canim Allah ol derse olur zaten hersey onun elnde ALLAH KORUSUN BEBEKLERMIZI
bsrabstknrgn Bende aynısıyım midem bulantım zaten yoktu tamamen kayboldu. kalça ağrımı bahane edip yarın doktora gideceğim 😶 inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyup rahatlarım
Ilayda1997 bsrabstknrgn inşallah canım benim duyarsın biraz fazla evham yapıyoruz ☹️ Bende salı günü gideceğim