Aminem2020 Kızlar biraz önce uyandım vajimdan kan geldi birazda kan pıhtısı siddetli öksürüyorum kaç saattir hiç uyuyamadim acaba ondan mi oldu hastaneye gitsem mi bilemedim nisan desem değil sümüksü falan değil çünkü bildiğin kanama şeklinde
kardelen_07 Nasilsin iyi misin sancilarin basladi mi. Allah yardimcin olsun saglicakla dogurursun insallah
Aminem2020 kardelen_07 iyiym cnm pek sancim yok yatıyorum ama çıksam daha iyi olacak serviste yer yokmuş dogumhaneye yatırdılar beni herkes bagiriyo ister istemez etkileniyorum
Aminem2020 Mamak nişan mis gelen öyle dediler cnm herkesinki farklı olabilirmiş çıksam mi ne yapsam karar veremedim kendimi iyi hissediyorum agrım sancim yok ama cikarsamda bütün mesuliyeti kabul ettiğime dair kağıt imzalayacakmışım
Mamak Aminem2020 nisansa cikabilirsin bence kuzum. Baktilar mi bebek iyi mi? Sen iyimisin? Ikinizde iyiseniz ben olsaydim cikardim sanirim. Cunku nisan geldikten bir hafta sonrada dogum gerceklesebilir. Ne diye tutuyorlarmis ki seni? Gerci ben yeni gordum yanitini aradan bir gun gecmis. Cikmissindir diye dusunuyorum☺️
kardelen_07 Buraya geldiginde son durumunu haberdar edebilir misin merak ediyorum. Insallah hayirlisi olur
Aminem2020 kardelen_07 eve geldim kağıt imzalayıp çıktım çünkü sancim yoktu bekliyoruz bakalm insaAllah biraz geç gelir çünkü gribim zor nefes alıyorum oksuyorum biraz kendimi toparlamam lazım dua eder misiniz bana
kardelen_07 Aminem2020 insallah Allah yar ve yardimcin olsun sag saglim bebeginde sende kurtulursunuz insaallah
Aminem2020 Mamak cnm bugün öğlen doğum yaptım şükür bebgim yoğun bakımda ama biraz solunum sıkıntısı vardi dua.eder miisn insaAllah hemen toparlar