Umutherdaimvar Hakbas2020 iki doktorda onayladı öyle kullandım canım kullanmamak için çok direndim ama çok kötüleyşnce mecbur kullandım
Hakbas2020 Duchess gittim gittim bitkisel bi şurup verdi ama faydası olmadı hafiflemiyo bile 3 gecedir uykusuzum 😟
Hakbas2020 Umutherdaimvar bana da bugün göğüs hastalıkları dr antibiyotik verdi İnşAllah fayda eder 🤲🏻 3 gecedir uyku ne demek unuttum 😥
fmaside Ben 3 haftadır astım bronşit çekiyorum 😞 başlarda öksürüktü sadece fazla fazla. Sonra balgam , astım , tıkanmalar geldi. Şuan hava,antibiyotik hepsini kullanıyorum geçer mi acaba Doğuma kadar 😞
Ecrin035 fmaside bende bir hafta önce atlattım derken dün yine patlak verdi ateş kusma boğaz kuruluğu nezle göz yaşarması falan öksürmekten vücudumun her yeri sızlıyor eğer şiddetlenirse amniyon sıvısını patlatır etken dogum olur dediler çok geçmiş olsun herkese vücudda direnç diye birşey kalmadı 😩😩🤧
Hakbas2020 fmaside geçmiş olsun kaç haftalıksın ? bana da bugün antibiyotik verdiler İnşAllah doğuma kadar geçirir 🤲🏻
Hakbas2020 Ecrin035 çok geçmiş olsun Allah korusun bende 36 haftalığım erken doğum bile olabilir dediler aşırı öksürüğüm var bu şekilde sezaryene nasıl alacaklar çok endişeleniyorum
fmaside Hakbas2020 31+5 inşallah geçer . İlk antibiyotikle başladım sonra geçmedi iğne verdi sonra şimdi yine antibiyotik verdi devam ediyorum . Ayrıca havalar .. Allah yardımcımız olsun zor oluyor dua edelim .
Ecrin035 fmaside öksürdüğümde nts de bebeğin kalbi 160 a kadar çıkıp 80 e kadar iniyordu kasılma olarak ta 60 ila 25 arası gidiyordu
bsrabzkurt Hakbas2020 çok geçmiş olsun canım benide öksürük maffetmişti bi eczacı andız pekmezi önerdi doktorumada sorup günde 1-2kasık kullandım öksürüğümü kesmişti baya
Ponciginannesi_ Hakbas2020 bende de aynısı oldu. Hemde hamileliğimin başlarında. Öksürmekten karnıma ağrılar giriyordu. Ne denediysem geçmedi. En son zencefille bak karıştırdım onu yedim. Ondan mı geçti kendiliğinden mi bilemiyorum canım. Allah şifa versin çok zor
Ecrin035 Nurvec bebeğe zararı yok dediler amniyon sıvısı koruyormuş ama fazla şiddetlenirse keseyi patlatıp erken doğum olurmuş ben dün doktora gittim serum verildi antibiyotik falan yazdılar