Arkadaşlar ben 2015 yılında evlendım ılk başlarda çocuk düşünmüyorduk sonra etrafımızdakı baskılardan bunalıp sıkıldım psıkoljımı bozdular kısacası çocuğumuz olmuyor dıye sonra bız kendımız ıstedık çocuğumuz olsun dıye ama ne denedıysek olmadı en sonunda doktora gıdıp hormon bozukluğumun olduğunu ogrendım yanı öncedende vardı ama pek kafama takmadım sonra megersem bende kist varmış Yumurtalık kisti yumurtlamamın geç olmasını saglıyor yani namı değer pcos (polistik över sendromu) ilk ogrendıgımde cok uzuldum çünkü çocuğumuzun olmasını cok ıstıyorduk esımle ben her ay hüsranla aglıyordum uzuluyordum sonra guzel doktor aramaya başladık buldukta ama ılk gebelık boş gebelikle sonuclandı çatlatma ıgnesıyle hamıle kalmıştı neyse yıne bır umutsuzluk bu sefer karar verdık aşılama yapacağız yıne cok umutluydum sma yıne sonuç adetle son buldu artık kendı kendıme dıyordum ben hamıle kalamıyorum bunun farkındaydım soğan kuru ıncir kürü keten tohumu hepsını denedim ama faydasını gormedım kendı kendıme artık dedık cok cok tüp bebek yaparız vardır Allah’ın bır bıldıgı ama ben yıne pes etmedim Vardır bır Umut gun gelecek bende hamıle kalacam bebeklerımız olacak Allah’a ağlaya ağlaya dua ettıgımı hatırlıyorum cok şükür ki 2017 yılında aıle dostumuzun tavsıyesıyle Adana da bır doktora gıttık kım ona gıtse hamıle kalıyormuş oyle soyledıler ben bu sefer cok fazla umutluydum gıttık esımın testleri benım hormon testlerim hepsı yapıldı bende süt hormonum yüksek ve testeron hormonu yüksekti doktorum gayet normal bır sekılde doğurganlık var hamıle kalırsın dedı 2 sefer gıttıgımde bana bıtkısel tohumlar tavsıye ettı yanı keten tohumu az da olsa kullandım yaklaşık 4 5 cesıt ılacta verdı bunları hamıle kalana kadar kullan dedı kullandım ılk ay bırsey yok ılacları kullandıgımın 2 ayında hamıle olduğumu ogrendım şaka gıbıydı sevıncten annemle aglamıstık çünkü beklemiyordum adet olacağım sanıyordum ama megersem hamıleymısım doktora gıttıkten sonra kalp atışlarını duyduk cok şükür 2018 yılında kızımı kucağıma aldım dünyalar bızımdi Allah’ıma sonsuz şükürler olsun önce Allah’ımın sayesınde sonra doktorun vesılesıyle hamıle kalmıştım çocuğumuz olmustu en büyük mutluluğum kızımız ve sımdı kızım 16 aylık oldu ve tekrardan bır bebek ıstıyorduk ama ne kadar denedıysek olmadı emzırıyorum bu arada bu ay günüm gectı kendımden şüphelendım belırtılerım vardı megersem hamıleymısım 2 bebegımıze o kadar sıkıntı cektık rabbım bu guzel hedıyeyıde bıze nasıp ettı demem o ki pcolu olup hamıle kalınmaz dıye bırsey yok onemlı olan beynınızden sılmenız pco hamılelıge engel degıldır yazım cok uzun oldu bılıyorum ama bu kadar umutsuzluğun ıcın umut dogması cok başka rabbım bu sayfada bebek ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguyu 🙏🏻
1.