Gamzeeeeee Ben 16 haftalık hamileyim ilk 3 ayda verdiğim 4 kilonun 1,5 kilosunu alabildim çok zayıf hamile kalmadım normal kilomun 10 kilo fazlasıydım
Susammtanesii ayseakcura bende 20 haftalığım 4 kilo aldım genelde orantılı kilo aldığım için kilo alıp verişlerim pek belli olmuyor boy kilo endeksiyle alakalı birşey ben 54 kiloyla hamile kaldım 1.69 boyundayım şu an 58 kiloyum çok normal
Cisem-22 ayseakcura çok normal aşiri zayıfmışsın yağ depon yok bebeği beslicek bünye meselesi hiç problem değil senın içşn bence asiri zayıf hamilelikte alınıyor
ozlemkaramann ayseakcura 29 +6 haftalık hamileyim 🥰 salı günü kontrolüm en son 26 haftamda kontrole gittiğim de 8 kilo almıştık bakalım kaç aldık bu ay
Duamucizem Cnmm yanlis anlama kaç kilosun beb 70 'le.kaldim 72.5 oldum hareket hissetmiyorum 17+6olduk kilodan diye düşünüyorum doktorumda göbek bolgen yağlı dedi burada 15bhaftada hisdedenelri görünce sürekli kendimi dinler oldum 🙁
Duamucizem Saduman123 bebeğinizi kaçıncı haftada hissetiniz yanlış anlamayın kilo yetkiler diyoalr ya 70 kilo hamile kaldım hala hissetmiyorum 72.5 oldum 17+6yim
Saduman123 Duamucizem bebegimi ben 2 aylikti sağ tarafimda bir sertleşme varmı o zaman hissettim suan çok oynama yok ama gün içerisinde icimde bir kıpırdanma var hissediyorum çok değil 21 haftalik
Hazalce ayseakcura senin normal ben 12 kilo aldım diyetteyim şuan karbonhidrat yok aslında normal yiyordum ama alıyor işte insan
Seyda17 23 haftalığım bı hafta öncesine kadar 3 kilo almıştım bugün tartıldım bı haftada iki kilo almışım 🙄🙄
Saduman123 heyeCANm ay haklısın canım onuda yapıyorum ama çok değil bizim aile biraz kalabalık onlar iştahlı bende yiyorum
Mervesbaby Haftaya kadar 1.5-2 kg almıştım hep istifra ediyordum çünkü. 33. Haftadayım 12 kg almışım 🙈
zelis63 ayseakcura 24. Haftamda 7 kilo almıstım 1 hafta sonra gittim 8 olmuşum haftada 1 kilo almaya başladım sanırım😅
Deletedmom270 Haftadayim 4-4.5 kilo aldım. Hamileliğin başında 50.5-50.8 arası çıkıyordu şuan 3 gun arayla tartiliyorum bi 53.8 çıkıyor bi 54.7 çıkıyor son 2 haftadır 😂 sağlık problemim nedeniyle dikkat etmek zorundayım.
ZeynoZeynom ayseakcura 58 kilo ile hamile olduğumu öğrendim 19+5 olduk halâ aynı hiç almadım normal mi bilmiyorum canım ama yarın kontrolümüz var sorcam inşallah 🙂