Babyyinlovee Arkadaşlar bebeğim için isimli hastane çıkışı ve nevresim takımı istiyorum instagramdan daha önce alıveriş yaptığınız güvendiğiniz önerdiğiniz kaliteli bir sayfa var mı ? Birkaç tane buldum ma emin olamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim🙏🏻🥰❤️
Yoann Babyyinlovee ben buradan yaptırdım canım çok memnunum hem güvenilir hem çok kaliteli https://instagram.com/emzikzinciri1?igshid=57im5d0gd67j şiddetle tavsiye ediyorum sayfa sahibi çok Tatlı bir bayan defalarca alışveriş yaptım
canimoglum53 Babyyinlovee gaful battaniyeden hediye geldi. Kalitesine bayildim gercekten harika urunler kumaslarida asiri kaliteliydi. Sayfayi inceleyin isterseniz instagramdan
Akademisyenanne Babyyinlovee tugbakugu_forbaby sayfasina yaptirmistim. Simdi dusunuyorum da ne kadar gereksiz masraf etmisim :( e bebekten 5’li hastane cikisi aldim. Herkes o takimi daha cok begendi.
Mebos Babyyinlovee zeyno nakıştan bakabilirsin ben hastane çıkışı yaptırdım ama nevresim takımı için bişi diyemiycem
Babyyinlovee Akademisyenanne 😂😁 kim bilir daha ne saçma seylerin hevesine kapalıcam evlenirken fark etmemiştim dört sene geçince bazen diyorum yahu ne saçma seyler almışım. 😂 tabi dört sene deyip geçmeyin resmen herşey değişti evrim geçirdi istemede kahve fincanı bulamamıştım hala içimde ukte kaldı şimdi 20 tlye satılıyor 😭😂😁
Akademisyenanne Babyyinlovee bebegin o kadar esyasi, ihtiyaci vs oluyor ki artik heves etmiyorum incik boncuk konularina. Daha dogmadan bir suru masrafi geldi. Kim bilir dogsa ne kadar masrafli olcak.
Gulmartin Babyyinlovee ben rokokoevinden yaptırdım çok kaliteli ürünleri diğer sayfalara göre biraz pahalı ama o kaliteye değer 💕