Merhaba kızlar bende doğurdum 🥰 3. Hamileliğimdi ve biraz geç olsun diye dua ediyorduk hep ama abisi gibi 38+5 de doğdu oğlum. Öğlen saat 12 gibi uykumda keskin bir sancı geldi yine yalancı diye umursamadım aradan 5 dk geçmeden tekrar oldu. Dedim kalkıp tuvalete gideyim çok sıkışık hissediyorum. Ama kalkmam ile aşırı derecede sarı akıntım geldi. Suyum değildi paniklemelik bir durum yoktu. Tuvalete gittim ama bişey yapamadım eşimi aradım anlatıyorum ama tlf çekmediği anlamıyor en sonunda çığlık attım doğuruyorum hemen gel bende duşa giricem abinleri de ara çocukların yanına gelsinler. Duşa girdim ağrı hafifledi dedim yalancıymış çıktım duştan ama duramadım yerimde. O sırada eşim de geldi eve giydirdi beni sıra çocuklara bakmaları için eltimi beklemeye geldi ama duramıyordum artık. 15 aylık oğlumu ve 5 yaşındaki kızıma emanet ettik 5 dk ya gelecekler annem deyip evden çıktık ama yürümek be mümkün 🤦♀️ Zorla arabaya indim. Cumartesi öğlen saati trafik çok fazla dörtlüler korna derken 13:00 da hastaneye vardık. O arada doktorumu arayıp bilgi vermiştim ve doğumhane hazırdı. Hemen doğumhaneye girdim ve tam açıklık çocuğu yol boyunca patlamayan kese tutmuştu. Doktorum geldi suyumun patlamasıyla aşırı baskı ve doktorum sakin ve düzenli ıkınmamı söyledi ama ne mümkün yol boyunca çok sıkmıştım kendimi ve işte o an tamamen kaydı Asrın ATA’m ve artık kucağımdaydı şaka gibi hastaneye girip çatala çıkıp doğurdum resmen 💪 doktorum ufak bir yırtık olduğunu ve dikişe gerek olmadığını söyledi. Saat 12 gibi başlayan sancılarım 13:12 de kuzumu kucağıma almamla son bulmuştu 🥰 3120 gr 51 cm doğduk. Umarım kan uyuşmazlığından dolayı sorun yaşamaz ve yarın evimize gideriz. Tüm hamilelere sağlıklı ve hızlı doğumlar nasip etsin Rabbim. Hakkınızı helal edin uzun oldu 😇