2bebisannesi Merhaba arkadaslar 35 haftalık hamileyim inanın Vajina agrısı beni mahvetti 10 dk sabir Bi yerde uzanınca kalkamıyorum alt bölgemin afedersinz dudak kısımları ayrı kemiği ayrı cok beter agrı yapıyor bu sizde de oluyor mu tükendim agrısından 😏
Ceren58 2bebisannesi benim De şimdiden ağrıyor 27. Haftamdayım böyle kram gibi ağrı giriyor korkuyorum
Kose17 2bebisannesi bende 34 haftalık gebeyim aynı Ağrılar bende de var bir de kasık karın her türlü ağrım var
Ozlembjk 2bebisannesi valla benimde 35 haftam ve ayni durum bendede var sanki iki bacak arama kafayi dayamis ha çıktı ha çıkacak
Laziko 2bebisannesi bende 36. Haftadayım bi kaç haftadır aynı sorunu ysşıyorum. Normal galiba bebek artık baskı yapıyo
Yusufpoyraz Aah 38. Haftaya geldim dün gece sabaha kadar ağladım artık doğurmak istiyorum diye Allah hepimize sabır versin vallahi çok zor😓
2bebisannesi Cok beter kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun uyumak işkence bu kadar mı agrırmış cok beter cok 🙈
Nur1991 39+4 oldum çok kötü durumdayım bende ozellikle oturup kalınca ya da sabahları adım atamıyorum ağrıdan üstüne vajinal varisim var ama perina masajı çok rahatlatıyor birkaç saatliğine de olsaa
Kubuuu1 2bebisannesi benim de kemiklerim çok ağrıyor uzun süre oturup kalkınca bacaklarıma çok yik biniyor gibi hissediyorum. Pilates topunda egzersiz iyi geliyor doktorum sadece egzersiz öneriyor bunun için