Deletedmom0093 düşende daha çok dikkatliydim ve 1 yıllık evliydik çok istiyorduk bebek sahibi olmayı ama işte sakınan göze çöp batıyor malesef. doktor bana kendiliginden dustugu icin beklemene gerek yok dedigi icin 3 ay sonra yine denemeler devam ederken hamile kaldim. tabii ki o şuursuz doktora bidaha gitmedim ve şuanki doktorum tamamen kontrol amacli 4+1 di ogrendigimizde hemen progestan verdi ve 12. haftaya kadar kullandirdi. bolca ceviz badem günlük süt tükettim. inşallah size de nasip olunca doktor bunlari uygula der zaten. bazi ev hanimlari ev isi diye ölse de ben elektrik süpürgesi bile takmadim. (hala temizlik yapmiyorum😂) aslinda hic ilgisi ve zarari yok ama biz korkumuzdan 4 aya yakin beraber de olmadik. halbuki doktor böyle bisey tembihlememisti ama dedim ya korkudan 😔 bunlarin disinda özel hicbisey yok ve suanki doktorumun soyledigi eger orda duracagi varsa halter de kaldirsan duracak. siz de kürtajdan sonra korunma süresinden sonra calismalara devam ederken stresten uzak durun ve bebek fikri surekli kafanizda olmasin. bana ne zaman ki dusunmeyeceksin o zaman olacak derlerdi inanmiyordum gercekten oyle oldu. kisacasi zamana birakin 🙏 insallah guzel haberlerinizi aliriz ❤