Brkgl 12.haftadayım şuan ayni bi değişiklik yok,tabi iş bundan sonrası inşallah gerektiği kadar alarak tamamlarız 🙏🏻🤰🏻
NurdanHakan Cesurizmir Doğumdan çıktığında kaç kilo gitti peki 🙈 tek umudum Doğum sonra üç beş kilo nasılsa gidecek umudu 😂
Cesurizmir NurdanHakan bir hafta içinde 10 kilo gitmişti nerdeyse. Fakat benim normal doğumdu ve doğumdan sonra baya bi kanamayla attım ne var ne yok
Elfibrhm2609 dphnln canım ben elimde olmadan bilmiyorum bu şekil gitti kilom ama ben doğuracağım ana kadar istifa yapıyordum mide yanması bulanti çok yaşadım çok zor geçti 🙏çok şükür ama iyi ki de almamışım 😁😁
Nilemyus Ben 14. Haftadayım daha kilo almadım. 59 kiloda hamile kaldım hala 59 kiloyum. İlerleyen aylarda bakalım ne olacak.
Bsa Ozlemrmzn hem dikkat ediyorum hem yürüyüş yapıyorum ona rağmen aldığım için arada moralim bozuluyor daha çok alacak mıyım acaba diye. Tabii yemem gerekenleri yiyorum yine de
MeryemFatih Nazlicm 31. Haftamdayım 5 kilo aldım bebeğimiz gayet sağlıklı kilosu yerğnde ve haftasıyla uyumlu gidiyor galiba hep ona yarıyor 😂
Hsnoya Nazlicm 18 hafta 7 kilo ben de yiyorum hamileliklerde zaten hep çok kilo alıyorum yine devam 30 a kadar yolu var 😂😂