Eses Kullananlar Bilgi verebilir mi ? Eczacı vajinal yolla yazmış prospektüsünde agızyokuile dio, ve küçüçük hap gibi gerçekten. Fitil gibi değil ?
[silindi] Eses yok fitil o canım. O ilaç hem yutulabiliyor hemde fitil olarak kullanılıyor.. bende fitil olarak kullanıyorum
Hivron Eses ben de kullanıyorum. Doğru vermiş. Hapı fitil şeklinde kullanacaksınız. Daha etkili ve mideye de zarar vermemiş olursunuz dedi doktorum
SemraBayraktarAkbas Eses Canım Protestan bazı insanlarda baş dönmesi halsizlik mide bulantısı falan yapabiliyor böyle oluncada fitil olarak veriyorlar aynı görevi görüyor yani eğer düşük riskin fazlaysa fitil olarak öneriyorlar birde
Eses Merrcimek [silindi] Hivron Teşekkürler Kızlar ☺ Siz kaçıncı haftada kullanmaya başladınız benim 29. Haftam bu hafta verdi kasılmalarım var die .
[silindi] Eses ben 24.haftada kullanmaya başladım. Benim rahim ağzı kısalığım var normalde bu zamana kadar ilaç vermemişti ama benim evhamlığı artık kaldıramadı doktorum😂 al bu fitili için rahat etsin dedi bende kullanıyorum
Merrcimek Eses Benim tüp bebek daha transferim olmadan verdi doktor 8. Haftadayım 12. Haftaya kadar kullanıcam 😊 Benimki biraz tedbir amaçlı
ella_28 [silindi] benim rahim ağzı yetmezliğim var sizin de mi öyle ?? 24. haftada acil serklaj yapıldı
[silindi] ella_28 benim yetmezlik yok kısalma var. 2.5 cm altına düşerse yapacaktı ama düşmedi Allah’a şükür o yüzden serklaj yapmadı
ella_28 [silindi] hıım anladım benim 24 hafta 26 mm di 2 sonra 16 mm e düşünce acil serklaj yaptilar. ozamandan beride biçok ilaç ve progestan 200mg kullanıorum bende.
[silindi] ella_28 sağsalim kucağınıza almak nasip olur inşallahh.. bende korku içerisindeyim her an Allah bize bağışlasın onları zamanında
Hivron Mrb kızlar progrstanı vajinal kullananınız var mı. Bende adet sancısı gibi ağrı yapıyo. ağızdan alınca böyle bi problem yoktu. Yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Eses Arkadaşlar Fitil şeklinde kullandıktan sonra iç çamaşırımda bazen su gibi bir akıntı görüyorum bu şekilde olan varmı acaba ?
ella_28 Selmas57 24 nisanda doğum yaptim🙂) yani 37+2 de .. halbuki 9 günüm vardi daha. nişanım geldi ki nişan olduğunu aslında anlamadım bile 🙂) külodum da çok hafif sıvı gibi olmayan kan vardi. annem gördü ve nişan bu kızım dedi 🙂) yani o haftalardan bı haftalara serklaj ile yatarak bebişimi dünyaya getirdim allah sizede nasip etsin kızlar 😘 ben çok stres yaptim sizde yapmayın.. allah bir yol çizio zaten.. sadece kendinizi yormayın..