10 saatlik hafif düzenli kasılmalarla (10 dk bir giren) hastanin aciline geldim normalde 5 dk beklemem lazımdı ama 10 saat hiç değişmeyince bi görünmekte fayda var dedim. Ama agrılı değildi ebe çatıda kontrol etti 2 cm dedi yatış verdi çatıda korkmadım dedim ki kendime ben doğum yapıcam bebek çıkacak ordan bu ne ki ve kızlar sıkmazsanız kendinizi gerçekten hiiiiç acımıyor. odaya çıkmamız 7yi buldu o ara bnm kasılmalar 6 7 dk düşmüştü ve şiddeti artmaya başlamıştı sancı odasında annem oldugu için ona pek çaktırmamaya çalıştım çünkü üzülüyorlar annelerinizi yanınızda götürmeyin 🤦🏻♀️ sancı anında ayakta durmaya ve eğilmeye (sağa sola dogru aşağıya doğru) çalıştım yataga sadece nst esnasında girdim. Şiddetli olarak 1 saat kadr anca sancı çektim ondada hiç bağırmadım sancı girdikçe ıkındım ki açılsın ve sürekli sakin ol kızım beraber yapıcaz başarıcaz ben sana yol göstericem annecim ben burdayım annecim diyerek karnıma hem uyarı verdim hem sakinleştirmeye çalıştım yani karnımı ovaladıkça elledikçe ağrılarım sıklaştı 9 da açılmam 5 cm di ebe çok iyi gidiyorsun devam et ben Ben yine sancı girdikçe ıkınıyorum 10 da açılmam 9 cm olmuş ebe hemen doktoru çağırdı annemi odadan çıkardılar doğum ve sancı odası aynıydı doktor gelmeden ebe suyumu patlattı sıcacık aktı resmen agrı gelince ıkın dediler ıkındım hissediyorum geliyo resmen. Hadi kızım diyolar bana ha gayret ıkın olmuyo dedim ben yapamıyorum bırakın beni 😆daha ikinci ıkınmada doktor dedi ne yapamaması kızım saçını görüyorum ıkın. Ikınma geldi bana yine ıkındım şimdi derin nefes dedi nefes aldım ve üçündü kuvvetli ıkınmamda akıverdi içimden 3900 gr 52 cm güzel prensesim yanıbaşımda şimdi gelelim okudugum dualara ve yediklerime faydası oldugunu düşünüyorum kıranı kerimde geçen 7 tane hamim süresi ni suya okudum hastaneye gelirken içtim bir hurmaya yasin okudum onu yedim sancı esnasında rabbi yesiri okudum aklıma geldikçe mutlaka sizde yapın faydasını göreceksiniz inşallah 😊rabbim bi avazda kurtarsın hepinizi inşallah ☺️