Hill Merhaba arkadaşlar ben de bir çoğunuz gibi hamikeyim. Doğumuma daha var daha önce doğum yapmış olup korse takmış olanlar ya da korse takmayı düşünenler fikirlerinizi önerikerinizi merak ediyorum.
Lolipop Hill Methaba ben de kullanmayı düşünüyorum.Owli diye bir marka var 119 tl yorumları çok iyi ondan almayı düşünüyorum.
ZeynepKr Bende doğum sonrasi için korse aldm kesinlikle kullanacağim hem zayıflamama yardimci olacak hem de doğum sonrasi göbeğim kaybolacak inşallah
Hill ZeynepKr Doğum sonrası için özel bir korse mi aldınız acaba yani markası hakkında filan bilgi verebilir misiniz
GrkemGeyik Hill bu soruyu soruyorum hep kimse cevap vermiyor marka model bilgisi olan paylaşsa ne güzel olur.
ZeynepKr Hill yamuna korse aldim instagramdan inceleyebilirsiniz hatta siteside var askılı modelini aldm ben 250 tl korse olayını cokkk araştirdim gercekten tayt falanda aldim doğum sonrasi için
GrkemGeyik ZeynepKr beden olarak nasıl bi tercih yaptınız hamile kalmadan önceki bedeninize göre mi aldınız galiba onlar kopçalarıyla daralıyor dı mı 🙂 ne kadar çok soru sordum ☺ Kusura bakmayın
ZeynepKr GrkemGeyik estagfrullah gebelik öncesi bedenim m idi bende m aldim genelde dar gelen tşört bedenine göre alınıomuş yani s almam gerekirdi ama emzircem falan ya aşiri sıkmasini istemedim acıkcasi . Aynen daralan kopçalari var
Hill Bilgi veren herkese çok teşekkür ederim 😊 ben de kullanıp kullanmamakta kararsızdım ama kullanmayı düşünüyorum 😊