bsrabstknrgn Merhaba hanımlar, 9 haftalık hamileyim kalça ağrım dışında hiç bir hamilelik belirtim yok. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum, bebişimi de hissetmediğim için bazen acaba bir şey mi oldu diye korkuyorum. Sizede böyle oluyor mu 😶
mustafayasemin bsrabstknrgn 22 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri hiç bir şey hissetmedim şimdi sadece tekmeliyor başka bir belirti yok 😊 bende ilk korkuyordum da korkma canım aksine şanslıyız rahat geçiriyoruz
Svdec1 bsrabstknrgn kalça ağrısı kız bebeği belirtisi derlerdi benimde başlarda cok olmuştu ☺️ kuzun iyidir inşaAllah sen korkma hiç başlarda hissedemiyo insan anneliği bile tam anlamıyla 💕
bsrabstknrgn mustafayasemin ilk zamanlar halsizlikte vardı bir kaç gündür o da geçince içimde şüphe oluştu 🤦🏼♀️ Sanırım forumda okuduklarımda etkiledi
Aygul01 bsrabstknrgn 9 haftalıkta gebelikte daha üzüm kadar küçük hissetmemen gayet normal😣 masaAllah de kendine nazar etme bence sonradan belirtiler çıkabilir.
bsrabstknrgn Aygul01 Haklısınız Allah korsunnn.. Neyse yarın doktora gideceğim içim rahatlar inşallah
Mrsakar Kasık,bel, sırt, kalça gibi ağrılar bu sıralarda çok normal bebişiniz kendine yer açıyor ☺️ Kanama görmeden endişe etmenize gerek yok o yüzden pamuklu ve açık renk çamaşır giyip takipte olun ☺️ Sağlıklıdır Allahın izniyle 🥰
bsrabstknrgn Mrsakar 8-9. haftalarda bu durumu yaşayan pek görmediğim için korktum bende😔 çok teşekkür ederim aminnn inşallahhh 🥰
Mrsakar bsrabstknrgn ah ben öyle bir bel ağrısı yaşadım ki sanırım 9.haftamdaydım . Adet ağrısı nedir bilmem öyle sakin geçerdi. Artık espriye vurup eşime çocuk belimden çıkıcak heralde doğuruyorum dedim 😂 Ama panik olmadım gece sürekli kalkıp çamaşırımı kontrol ettim kasık ağrımda yoktu evham yapmadım