Dkk Kızlar 17+0 haftalığız , henüz hareketleri hissedemeden .2 gündür çok nadir de olsa karnımın içinde toplu iğne dokunmuş gibi bir his oLuyor. 2-3 tane iğne dokundurtmuşlar gibi oluyor . Yoksa bebeğimin minik el be ayakları mi 😍😍😍😍
Ask_H Dkk canım olabilir belki de ben 19. Haftada hissettim o kıpırdanmaları şimdi de 20+4 oldum tepikliyor gibi hissettiriyor kendini miniğim 🥰🥰🧿
Busegulce Dkk o bir bebek bende hissediyorum üç gündür arada bi çok nadir de olsa ve dünyanın en güzel hissi ☺️
Netdlxx Dkk 7.aydan sonra el ayak netleşiyor canım ama bu kadar hissetmen için erken. Psikolojik olarak olabilir belki sende oluşan değişimlerdendir
Haticekaya6666 Dkk canim bunyeden bunyeye fark ediyor bebektir belki cunku bende 17 haftalikken hissetmiştim.
Netdlxx Dkk Bebeğin ilk haraketi zıplama yönünde oluyor belki yeni yeni kıpırdamaya başlıyordur ve sen bunu hissetmişsindir. İlk gebelikse 20.haftadan önce az da olsa hissetme olanağın yok ne yazık ki. 20. Haftadan sonra kasıklarında pıt pıt bir şeyler olacaktır 😊
Seda_123 Dkk Aynen olabilir benimde ilk gebeliğim 17.haftada hissetmeye başladım ben 20 yi geçince daha çok hareketlendi çok değişik bi duygu 30 dan sonrada durdur durdurabilirsen coşuyor resmen😂
Ask_H İnternette 16. Haftadan itibaren hissedilir yazıyor 24. Haftadan sonra daha da hareketleniyormuş 😉
gzmuygn Dkk Bağırsak hareketlerinden farklı bir şey hissediyorsan evet bebişindir o.Bende 17.hafta ortasında hissetmeye başladım pıt pıt yada böyle gıdıklanma gibi bir şey gaz vs den çok kolay ayırt ediliyor zaten birkaç kere olduktan sonra şimdi 19 olduk daha net hissediyorum o pıtları 20 den sonra inşallah gelsin tekmeler😍