Gokcedag Istanbul Pendik de hangi hastane, doktor, ve dogum ucretleri hakkinda bilgisi olan sewgili anne adaylari💐💓
Tsbganne Gokcedag Pendik bölge Doktor olarak kesinlikle Mustafa Özbek sigortalı muayene ücreti 120 TL. Doktorumdan çok memnunum 🙂
Boncukannesi Gokcedag emsey hastanesine gidiyorum muayene 150 lira ama benm indirimim var 136 ödüyorum nst indirimli 24 lira. Doktorum canan hanım bugün kontrolüm vardı daha ikinci doğumum olacak ilki de orada olmuştu gayet memnunum
defnemila Gokcedag Marmara Üniversitesine gidiyorum şu an. Muayne ve doğum ücretsiz ssk karşılıyor. Ancak bende değiştirmeyi düşünüyorum şurada bekliyip yorumları okuyayım :)
Esme Gokcedag medical park Bahar ergen . Hastanenin son teknoloji cihazlar ve hizmetler vermesi açısından memnunum . Henüz doğum fiyatı almadım ama 4 ile 5 bin arası diye duydum fakat net fiyat bilgim yok
Aysema Boncukannesi Merhaba. Bende emsey e gidiyorum ve kısmet olursa dogumuda orada planliyorum. Ilkini orada yapmissiniz nasildi doktor hemsire ebe oda ilgi alaka vs :)
Boncukannesi Aysema çok güzeldi diyebilirim zaten hasta birimi de gelip memnuniyetinizi soruyor ne ihtiyacınız olursa karşılıyorlar ☺️
Boncukannesi Aysema Allah size de hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin hepimiz bir avazda kurtulalım inşallah☺️🙏🏻
Aysema Boncukannesi Amiiin inşallah hepimize Rabbim güzel sorunsuz doğumlar nasip eylesin güzellikle kavuşalım bebeklerimize :)
Yasemindnz Pendik bölge hastanesi Mustafa Özbek kesinlikle çok iyi bir doktor çok iyi düşünüp yaklaşıyor ve rahatlatıyor aldığı parayı hak ediyor hastasıyla gerçekten ilgileniyor kesinlikle tavsiye ederim ☺️
Seda_123 Gokcedag Yüzyıl hastanesine gidiyorum sezeryan 2700 normal 2250 yanlış hatırlamıyorsam😁Doktorum hale kayıran muayene ücreti 110 lira ama ben sendika indiriminden dolayı 80 veriyorum