Merhaba arkadaşlar iki üç aydır takip ediyorum sizleri. Okuyorum. Şimdi size kendi hikayemi anlatmak istiyorum. Hamile olduğumu 25 haftalıkken öğrendim. O sürece kadar bir belirtim yada beni rahatsız eden birşey yoktu regli oluyordum mide bulantılarımda reflüm olduğu için sürekli olurdu. Hamile birisinin yapmaması yememesi gitmemesi herşeyi yapmıştım deniz havuz lazer G5 her hafta saç boyası alkol sigara maksimum boyutta üstelik ip atlama düzensiz beslenme zehirlendim bilmem ne aklınıza ne gelirse hatta hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce ise belimi çiğnetmiştim 😂😂 trajikomik.
öğrendikten sonra bi şok hemen sigara içtin stresten daha çok çok içtim hazır değildik böyle birşeye durumlar iyi değildi afalladık sürekli ağlamaya başladım psikolojik olarak çok çöktüm. Doktorlar bile şans eseri yaşayan bir bebek dedi çok güçlü dedi ne ikili test ne üçlüsü be detaylısı hiç birşey yaptırmamıştım hafta olarak geçmişti zaten ama binlerce kez şükür o kadar güçlü bir kız çocuğu yiyecek ekmeği varmış dedik rabbim gönderdi o bize hediye dedik. Şimdi doğumuma 20 gün kaldı ve hamilelik benim için 3 ay sürdü diyebilirim. Herşeyin başı sağlık rabbim tüm çocuklarımıza sağlık versin. Ve güzel annelerim dualarınıza ihtiyacım var gün yaklaştıkça korkuyorum ve strese giriyorum. Teşekkür ederim iyi ki varsınız 🙏