Sedahmettt Kızlar sağlık ocağından vegaferon diye Demir ilacı vermişti doktoruma sordum kullanmaya başladım 18 haftalık olduk bulantı yaptı ilk zamanki halime döndüm sanki ilaçtan mı acaba içmeyi bırakıcam kullanan var mı aranızda :/
Fikret_kayra Sedahmettt bende bulantı yapmadı dördüncü aydan beri de kullanıyorum şuan sekiz aylığım ama ne kadar başarılı kan yapma konusunda onu bilemeyecem çünkü kan tahlillerim de günde iki defa icmeme rağmen kan degerim sınırda çıkıyor 🤔🤔
Real Real vegaferon damlami.ben ferrum bide ayrı vitamin hap kullanmıştım.devid banada verdi ama hep unuttum içmeyi.vitamin ve kan hapı çok önemli gece yatmadan önce ayarlarsan daha rahat edersin.dogumdan sonra o hapların kıymeti anlaşılıyor.
Bayaz1995 Sedahmettt bulanti yapiyorsa başka ilac yazmasini soyle doktora cunki kan ilaci gerekli gebelikte
Fikret_kayra Sedahmettt kan degerim sınırda çıktı altıncı ayda günde iki defa iç dediler hala iki defa içiyorum hala alt sınırda belki bende öyle oluyor olabilir ama ara ara kan değerine baktır derim ..
Sedahmettt Fikret_kayra benım kanıma bakmadan verdiler hapı . Cuma kan verdim pazartesi gidicem işte sonuçları almaya . Hamile kalmadan önce 12 kutu kan hapı içmiştim günde 2 tane
busra43 Benim de bulantılar devam ettiği için doktor kan ilacı Sidefer verdi, toz şeklinde hoş bi tadı var, bulantı yapmıyo.