GamzeSakarya Arkadaşlar merhaba.34+1 günlük hamileyim aşırı bir kaşıntım var mahvedio beni doktor krem verdi fakat etkisi Yok tahriş oluo gitgide nenyapmalı siZce?
TCFilizOnar BBYaman GamzeSakarya zalain fitil kullanmanı tavsiye ederim. 3 gün arayla 2 adet kullandığında etkisini göreceksin. Kaşıntı Doğum yaklaştığında çok tehlikeli olabilir bebeğim geçeceği kanalda herhangi bir mantar veya bir enfeksiyon olmaması gerekiyor.
Deris Canım mantar enf. büyük ihtimal le bende de var ve fitil de kullandım vajinal geçti sonra tekrarladı doktor hormonlardan kaynaklı olduğunu hamilelik süresince devam edeceğini söyledi yani dışardan bişeyle olmuyor ve geçmiyor içten gelen birşey
ZeynepFatih Sirkeli Ilık su ile tahretlen önden arkaya doğru mantarın geçene kadar her lavobaya girdiğinde uygula kesinlikle peçete kullanma seni rahatlatacaktır kremini de lavobadan sonra çıkınca sürersen birkaç güne azalır ve geçer Allah’ın izniyle ☺
GamzeSakarya Teşekkür ederim arkadaşlar sirkeli su yaptım biraz hafifletti beni .bi şey olcak die biraz çekindim
zlemYeilyeniceTop GamzeSakarya bende de aynı sıkıntı verdiği kremler daha çok tahriş etti çıldıracak gibi kaşınıyor Evde çamaşır giyme bol şeyler giy ben evdeyim şimdi iyi haftaya işe başlayınca napıcam onu düşünüyorum çamaşırı da değiştiremem 3 e kadar hiç geçmiyor mu yaa
Songul GamzeSakarya bende olmustum oyle sirkeli su ile cozum buldum her tuvaletten sonra pamukla uyguluyorum gecmis olsun