Guguk Gulsahvl Resmen doktor ihmali var :( çok üzüldüm allah yardımcınız olsun Şafi ismi hürmetine sapasağlam çıksın hastaneden en kısa zamanda 🙏🏻
Ecemsbaby Gulsahvl Allah şifa versin evladınızı size bağışlasın inşallah 🙏 bizlere de sağlıcakla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin tüm hamile annelere de dua ediyorum
Gulsahvl Ecemsbaby amin inşallah cümlemizin evladını bağışlasın Rabbim hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤️
Gokcenur Gulsahvl Allah yardımcınız olsun. İnşallah sıkıntısız çıkar hastaneden hamzanıza kavuşursunuz.
MehtapBugra Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah ALLAH metanetli ol canım Hz Hamza gibi güçlü olacak inşaallah Hamza bebek🤲🤲
Gulsahvl MehtapBugra amin Allah razı olsun ❤️ hepimizin evladını bağışlasın Rabbim benim Hamza'm da adıyla sağlıkla yaşasın inşallah çok teşekkür ederim
Gulzade Gulsahvl rabbim şifa versin insallah küçük paşaya💕 sizede bol bol sabır ve güç versin insallah. En kısa zamanda iyi olsun💙💙
Emreyesim Gulsahvl Rabbim acil şifalar nasip etsin bebeğini sana bağışlasın annen içinde acil şifalar diliyorum ikiside bi an önce sağlığına kavuşur inşallah kalbini ferah tut
Cigdemm44 Gulsahvl yüce rabbim Şafi ismiyle şifasını versin inşallah🙏🏻 Tez zamanda bebeğini sağlıcakla kucağına alıp evine gidersin inşallah rabbim yardımcın oldun canım çok zor şeyler yaşamışsın inşallah sabrının karşılığını evladını sağlıkla kucağına alarak görürsün 🙏🏻
Gulsahvl Cigdemm44 😢 amin inşallah Allah razı olsun ❤️ Rabbim evladının kokusuna hasret bırakmasın hiçbir anneyi 😢
Bahar2 Gulsahvl Allahım sağlıcakla size bağışlasın evladınızı inşallah sıhhatle evinize dönersiniz 🙏amin
Gulsahvl Elda inşallah Allah razı olsun adıyla yaşasın dediğiniz gibi güçlü kuvvetli olsun inşallah teşekkür ederim ❤️
Gulsahvl Anneeee1 inşallah dualarınız desteğiniz için çok teşekkür ederim ❤️ Rabbim bize unuttursun kimseye de tattırmasın bu acıları inşallah
Gulsahvl Nurtennnk amin Allah razı olsun Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın inşallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize desteğiniz için çok teşekkür ederim ❤️