Gulsahvl Sibelnil amin Allah razı olsun Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın. İnşallah hayırlı haberlerini veririm çok teşekkür ederim ❤️
Gulsahvl zeyneptoprakbulut amin inşallah Allah razı olsun dualarınız için teşekkür ederim ❤️ Rabbim bizi de böyle sınıyor şükrediyorum mükafatı da vereceği tam ve kalıcı şifa olur inşallah
Gulsahvl Nrslbkc 😢 inşallah Allah razı olsun Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın desteğiniz için çok teşekkür ederim ❤️
Gulsahvl Harika90 😢 Rabbim sağlıkla büyüdüğünü görmeyi bana da herkese de nasip etsin inşallah ❤️ Allah razı olsun
Gulsahvl Polisannecik amin Allah razı olsun teşekkür ederim ❤️ cümlemizin evladını bağışlasın inşallah
Gulsahvl Ewin amin Allah razı olsun ❤️ aynen öyle Rabbimin bir bildiği vardır bu sınavı hakkıyla geçebilmeyi nasip etsin bize de yaşayan herkese de
Civco Gulsahvl dualarimiz güzel evladiniz Hamza ile🙏 Rabbim onu size bagislasin.sağlıklı uzun ve güzel bir ömür diliyorum bebisimize 🙏🙏
Gulsahvl Civco amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim cümlemizin evladına sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim ❤️
Medusa6 Gulsahvl ALLAH oğlunu ve diğer yavrunuz sağ salim sana bağışlasın dualarım seninle bende 35 haftalık doğum yaptım 16 gün yoğun bakımda kaldı şuan 45 günlük hala havale geçirmesin diye ilaç kullanıyoruz, önlem amaçlı başlamışlar ama bırakamıyoruz
Gulsahvl Medusa6 amin inşallah Allah razı olsun ❤️ Havale geçirmesin de ilaç kullanmaya razıyım ben iki evladımda da tattım ve en korktuğum şey havale Rabbim korktuğumuza uğratmasın bir daha tatmam inşallah hiçbir anne de tatmasın Rabbim korusun saklasın hepsini 😢