Anneyim İkili test için hastaneye gittim ama bebegim yüzünü bana dönmedi kızlar ense kalınlığını gayet iyi cıktı ama bana dönmediği için detaylı inçeleyemedi kendini sakladı valla 🤗🤗 ne yaptıysak yüzünü göremedik
Tugraninannesi Anneyim benim huysuz da öyle yapıyor 4 aydır yüzünün ya yarısını yada hiç göstermiyor Dr sordum neden böyle diye canı öyle istiyor dedi 😂
Omerasafinannesi Anneyim Benim oglumda yuzunu saklamisti burun kemigini olcmek icin doktor dürttü karnimi oynatti biraz bekledi sonra gosterdi😊
Sisi Anneyim kac haftaliksiniz acaba benimde pzt rndevum var 10+3 olucak ikili testi yaparlar mi acaba? Bir de ne kadar ucret odediniz?
Mltm Pazartesi günü ben de gittim tarama için. İdrar kesesi şişmiş olursa daha iyi olur su iç gel dedi. Su içtim bu sefer çok idrar var göremiyorum dedi. İkiliyi yaptıramadan döndüm geldim şimdi işten izin alıp bu hafta içi yaptırıcam kısmetse 😕
Anneyim Tugraninannesi valla bana dogru bakıyor tam olarak donmesi ilk defa boyle bişey oluyor cok saşirdim seninkinin çinsiyeti ne canım
Anneyim Tugraninannesi evet küçük canım tabiki ikili test yaptıramadım bebegim kendini göstermedi diye haftaya tekrar gideceğim