Kuboos_00 Kızlar bugğn kontrole gittim 36.haftadayım bi hafta geriden geldiğini söyledi kilosu 2600 yakın takibe alacam haftaya gel dedi nst çekecekmiş sezeryan içinde 6-7 ocak olacak dedi kilosu çok mu az sizce çok moralim bozuk
Mucizem_21 Kuboos_00 iyi gibi yaa ben en son 34. Haftada gittigimde bebis 2430 civariydi simdi 36 haftadayiz sali gunu gidicem kontrole
dentem61 Kuboos_00 bizim burda 39 haftalık 20 günü kalmış hamile 2400 bebeğin kilosu gayet iyi demiş doktor çok kilolu olması gerekmiyor ki sağlıklı olsun da ablamda 2900 doğurdu sağlıklıyla dediğim gibi zayıf olsun ne olcak
Mucizem_21 Kuboos_00 normalinde bozuk olmasın bana gore zayıf bebek her zman iyidir yani sağlıklı dogsunda zayıf kilolu hiç farketmez emzirirken alsın kiloyu
Deletedmom6 Kuboos_00 Seninkine 1 hafta geride demişse o zmn benim en az 2 3 hafta geri ☹ 36.haftada benim 2.400 dü😥
Kuboos_00 Deletedmom6 ben farklı bi doktora gitmiştim o demişti normal bu seferki dedi geri 1 hafta , ee senin aynı mı hala sana ne dediler
Deletedmom6 Kuboos_00 Benimkide bana 35 hafta ile uyumlu dedi . 37.haftada gidicem inşallah almıştır.
ceylanonur Kuboos_00 canım benim oğlum 3200 doğdu ama 2500 a düştü inan bana hemen toparlıyorlar merak etme
Tugbardm Kuboos_00 yok canım gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi doktorum ama burdakilere kıyasla az bence