drkgrss Kızlar 6+3 haftalık hamileyim 2 hafta sonra arkadaşımın düğünü var 1.000 km 9 saat yolculuk yapmam lazım , 8 haftalıkken yolculuk yapabilir miyim?
Aras-Altay drkgrss ben 5 aylıkken 15 saat yolculuk yaptım hiç bir şey olmadı bence yapılabilir eger kötü bir sorunun olmadığı süre ?
Akademisyenanne drkgrss canim ben iki aylik hamileyken kıta degistirdim. Afrikaya’ya gittim. Ustelik yaz aylariydi. Cok sukur bisey olmadi. 38 Haftaligiz suan.
Tgb2310 drkgrss bence çok elzem değilse gitme ama çok yakın arkadaşınsa ve herangi bir kanaman falan yoksa bana dr 2saatte bir kalkıp yürğmek şartıyla yola çıkabilirsşn demişti.
Salcali drkgrss bence mümkünse yapmayın benim atamam oldu mecburi gittim korkutmak istemem başıma bi suru şey geldi
Happyprincess 2 saate bir mola verip yürüyüş yapmanız lazım. Kan dolaşımı sağlanması için. Fazla sarsılmamaya dikkat edin.
Zeyk drkgrss o haftalarda Antalya'ya ailemin yanına gitmiştim 6 saat ancak ben doktoruma danıştım. O da bir sıkıntı yok ama 2 saat arayla 15er dakika mola verip yürüyüş yapmamı ve çukur vs gibi yerler girip çok sarsıntı yaşamamami söylemişti. Bence doktorumla görüş önermiyorum derse gitme
CemrePektas drkgrss doktoruna sorman daha mantıklı tabi ama bende bir tehlike yoktu, 8 haftalıkken Muş tan Vana gezmeye gittim 2 günlük. 20 de Muş'ta n Adana'ya gittim 2 hafta sonra geri döndğm, 33 yetim, 35 te Adana'ya gidicem mecbur yol yapıyoruz 😃
Darkgod drkgrss bende yaptım iki saatte bir yürümek şartı ile çünkü kan bacaklarda toplanıp rahme gitmiyormis doktor ki saatte bir onbees dakika yürü dedi
Fasulyeninannesiii drkgrss kendi araciniz ise yapın derim otobusle asla birinden duymustm otobus yuznden skntilar çekmiş
sevval55 drkgrss ben sekiz haftalıklen 2 kere bodruma gidip geldim ama uçağa bindim araba yolculugunu önermiyolar
Seda_123 drkgrss Doktoruna söyle.canim bazı doktorlar riskli buluyor ilk 3 ay eğer özel.arabayla gideceksen 2 saatte bir mola vermek şartıyla gidebilirsin ama otobüsle çok zor
Tubina drkgrss düşük tehlikesi yoksa yapılmaz diye bişey bilmiyorum. ben yapmıştım, 2-3 saatte bir mola vererek 9 saat yolculuk yaptık herhangi bi sıkıntı olmadı. Tabi yinede doktorunuzdan onay alın.
drkgrss Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim , bi arkadaşıma doktor gidebilirsin demiş ve 2 saatlik yolculuk yapmasına rağmen kanaması olmuş , o yüzden size sormak istedim. 3 günlüğüne 9 saat git 9 saat dön baya yorucu olacak aşırı kararsızım😢
Salcali drkgrss ya bende de 9 haftalıkken 6 saatlik yolculuk yaptım kanamam oldu mecburi gittim bide..meger plesenta aşağıdaymış bu sonraki haftalarda ogreniliyo. . Şu anda da hastanedeyim bana dua edin 26 haftaligiz..seni korkutmak istemem ama ilk 3 aydan sonra gitmek daha mantıklı duygunmuş gitmesen de olur arkadaşım anlayışla karsilar
Muge0609 drkgrss Ben 5 haftalıkken Uçağa Bindim 6 Haftalıkken Yeniden Bindim 7.Haftamda 900 Km araçla Yolculuk Yaptım Ama Yolculuğa Çıkmadan önce Ultrasona Baktırdım Muayenemi Oldum Doktor 2 Saatte Bir 15 dkka Mola Verirsen Olur Sıkıntı Olmaz Dedi. Ama ben sadece 1 Kere Durabildim çünkü Midem Çok Bulanmıştı Uyumuştum 😂Sırf Kusmuyum Diye. Kendi Aracınızla Gidecekseniz Ve Mola verebilirim Derseniz Bebekte Ve Sizde Sıkıntı Yoksa Gidebilirsiniz ancak hekime Danışmak Şartıyla.
Okyanus-1 drkgrss ben de hamileyim hasta değilim mantığıyla gittim çok da yorulmadım sandım ama benimde kanamam oldu şimdi doktor seyahati yasakladı sen ilk 3 4 ay kendine de bebeğine de gözün gibi bak günlük rutin yapılanları yarıya düşür falan vucut hassaslasiyor sıkıntısız bi gebelik geçir