Saribebek Merhaba dün kahverengi leke vardı çok az ara ara geliyordu bugünde 2 damla siyah leke gelmiş dün birazda pembe leke gelmişti . Benim sorum şu siyah kanama neden olur .
asyaa15 Saribebek siyah kül gibi kanamaysa canım eski kan içerdeki eski kanamadır yeni degildir yani. Bendede olmustu dr sölemişti korkma demişti acık rebkde olursa kırmızı renkde ozmn hemen dr una git
Saribebek Busraay_ hayır gözükmedim siyah kanama bugün oldu yani fark ettim lavaboya gittiğimde fark ettim
Busraay_ Saribebek hastaneye git canım Allah korusun kötü birşey olabilir hamilelikte kanama normal birşey degil progestan vs verirler muhtemelen
Busraay_ Saribebek Hmm o zaman birşey söyleyemeyeceğim canım yani hamilelik şüphen varsa düşük kanaması vs olabilir bu ihtimaller oldugu için yinede gitmen gerekiyor doktora burda kesin bir sonuca varamazsın sormakla maalesef
Minikbebegim1 Bende siyah kanama düşükten sonra olmuştu eski kandı bir kan verin bence regl tarihiniz geçti ki adet olabilir misiniz ?
Saribebek Minikbebegim1 test yapsam olur mu kan veremem maalesef yakın hastane yok arabamizda yok gidecek