tomurcukannesi Hamilelikte olası bi durum mu bu? Sürekli burnum tıkalı sanki burun etlerim kocaman olmuş gibi hissediyorum on dk açık kalsa 11. Dk tıkanıyo😄 başka var mı bu durumu yaşayanlar? Bide önerisi olanlar🙄
Bsnrck tomurcukannesi benimde gece tıkanıyor yaa ama limon dilimleyip koyuyorum o zmn tıkanmiyor 😊 gece rahat uyumak icin bunu yapabilirsiniz insaAllah faydasını görürsünüz💙
PasaninAnnesi tomurcukannesi aynı durumdayım zor nefes alıyorum başından beri hep burun tıkanıklığım var 😢
FeriDEniz tomurcukannesi ben de yaşıyorum aynı sorunu. Doktorum eczaneden deniz suyu alıp onu burnuma çekmemi önerdi.
[silindi] tomurcukannesi aynı şikayet bende vardı ve devamında artık kulaklarımda basınç uğultu hissediyordum. Bugün doktora gittin burun etlerim büyümüş hamilelikte salgılanan hormonlardan dolayı. Hamilelikte tedavi veremeyeceğini söyledi sadace deniz tuzu spreyi verdi burnu açmak için. Doğumdan 1-2 ay sonra geçer dedi..
SemraBayraktarAkbas Canım bende birde öncesinden gelen sinüzit var doktora her gittiğimde sadece tıkanıklık şikayetim var dememe rağmen tuzlu su çek ve yastığına lavanta yağı damlat dedi ama faydası yok mecbur çekicez 😂
Bsnrck tomurcukannesi yatağımın hemen yanında komodin var başucumda diyelim😊 oraya koyuyorum iki gunde bir yeniliyorum limonu