Minyonik Damla123- örnek hanım sahabelerden ummu umare olarak geçer peygamber efendimize gelecek olan kılıcın önüne geçip şehit olmuştur sahabe hayatında okumuştum kızım olsaydı hansa umare koyacaktım ama nasip oğlum olacak inşaAllah🐣
[silindi] Minyonik bende okumustum diger bir adida nesibe ama ben 2 ismi oldugunu bilmiyordum siz diyince baktim ayni sahabeymis hayati beni cok etkiledi ummu umare diye geciyor evet bende hamileyim doktor kiza benziyor demisti simdi siz o ismi soyleyince cok hosuma gitti cok sevdim aslinda nesibe isminde de kararsizim ama sonucta ayni kisi peki bu isim erkegede koyuluyormu baktim ama erkek sahebe ismi olarakta var kiza gidermi esim kiz ismini bana birakti eger kiza koyuluyorsa cok istiyorum umâre 💖💖
Minyonik Damla123- rica ederim ne demek inşaAllah rabbim sahabe ahlakıyla ahlaklandırmayı nasip etsin 🙏🏻 İsim haktır o yüzden iyi düşünmek lazım hesabını vericez sonuçta🙃
[silindi] Damla123- ummu nesibe, ummu reyyan, ummu hanne, ummu sare, ummu erva olabilir bu isimlerin anlamlari cok guzel arastirabilirsiniz
Minyonik [silindi] erkek sahabe ismi olarak görmedim daha önce benim bildiğim ummu umare bazı yerlerde imara olarakta geçiyo evet diğer adı da nesibe bende o kıssasından çok etkilenmiştim birde hansa var onun kıssası da etkilemişti rabbim ilerde nasip ederse insaAllah hansa umare istiyorum bende💞
[silindi] Minyonik evet imara da deniliyomus hayirlisi insaAllah bakalim hansa isminide cok seviyorum peygamber efendimizin örnek gosterdigi kadin ogullari esi sehit olan bi sahabe diye okumustum insaAllah hayirli olani nasip etsin Rabbim sizede gercekten guzel isimler