Elif272727 Dilekklc27 bende memnun kalmadım Ali karabaya gittim çok memnun kaldım şerife hocanın muayene ücreti ne kdar
Ebrudogantemur02 Hanımlar Nizip’te bildiğiniz gebelik pilatesi hizmeti veren spor salonu ya da doğum hazırlık kursu var mı
Gul_33 mavipapatya ben bu gittigmde zam geldi dediler muayene ücreti vs hepsine ama yılbaşından snra tekrar zam yaparlar mı bilmiyorum şuan güncel fiyat dediler
BGLM mavipapatya bir yere başvuru yapmana gerek yok hamile olduğun için hastaneye gittiğinde sen söyle cnm kayıt yaptırırken analık hakkından yararlanmak istiyorum diye ben her gittiğimde söylüyorum hatta doğumda bile yararlanacak inşallah
mavipapatya BGLM özel hastanelerde geçerli oluyor mu ki? Benim sigortam yok. Eşiminde yok. Doğum zamanı gelince nasıl oluyor indirim mı yapılıyor bu haktan yararlanırsak 🤔
Elifduyguk BGLM yararlanmak istiyorum dediginde nelerden faydalaniyosun Yani bunu demenin faydasi ne ? indirim falan mi
BGLM mavipapatya evet canım yararlanılıyor bn defalife gittim hayat hastanesine gidiyorum hep yararlanıyorum
BGLM mavipapatya doğum'da yatışını yaptırırken hatırlarınsan sigortalı gibi ücret ödersin canım örneğin sigortasız normal yada sezeryan doğum 2500 tl sigortalı 1250 ise annelik hakkın'ı hatirlatirsin sende 1250 ödersin cnm
mavipapatya BGLM Bende defalife gidiyordum bıraktım şimdi Kemal bayındır hast. gidiyorum canım sağol bilgiler için 🤗 kontrole gittiğimde bi danışmaya sorarım bu analık hakkını 🤗
Dilekklc27 Ebrudogantemur02 ncr de bi bayan doktor ismini hatirlamiyorum suan ama kizkardesim de kuzenimde gitti dogumunu orda yaptılar cok memnun kalmislardi
Ebrudogantemur02 Dilekklc27 medical nasıl çok önerdiler birde Hatem de sanırım Yilmaz Genco varmış ncr de bi tanıdığımız yağmıştı gayet memnundu evet
Dilekklc27 Ebrudogantemur02 medical cok pahali evet cok guzel ama oldukca fuzuli pahali nizipte oturdugum icin pek bilgim yok bide hatem de iyi diye biliyorum
BGLM Elifduyguk sigortalı değil sen eğer sigortalı hakkından faydalanıyorsun misal sigortasız muayene ücreti 150 sigortalı 75 tl ise bu hakki söyleyip kayıt açtırır sende 75 tl ödersin