07ekim Bugün doktora gittim cinsiyet tahmininde bulundu Doktor kız dedi ama erkek de olabilir dedi böyle olan böyle bir durumda olan var mı kız deyip erkek çıkan
Semiha89 07ekim bana da 12 haftalıkken kız dendi 13 haftamda erkege benziyor dendi haftaya 14. Hafta olucaz o zaman tekrar bakacak
3o_harf 07ekim 12+4 olduk salı günü bir çıkıntı görünmüyor kıza benziyor dedi doktor. 12. Hafta çok erkenmiş ama cinsiyeti öğrenmek için. Bir sonraki kontrolde netleşir bence😊
Merbe61 07ekim cok merak ediyorsanız ınstagramda bir sayfa var yuzde 90dogru tahmın veriyor adim_adim_annelik oraya ultrason fotosunu atıyorsun soyluyor bıraz yogun ama mutlaka donus yapar
Dudududud Yaren2019 yaren kaçıcı hafta da gittin ben de attım resim seni ki gözükmüyor bu Ara da bana da Koza benziyor net emin değilim dedi
Sultan2 Siz net erkek istiyorsunuz sanırım 😞 kız olsa ne olur erkek olsa ne olur insan öğrenmek tabiki ister ama sizin erkek istediğiniz çok belli
07ekim Sultan2 canım bir kızım var çok şükür gönlüödende erkek evlat geçiyor tabiki farkı yok evlat candır ama birde erkek evlat tatmak isterim yanlış bir şey mi
Dudududud Semiha89 12. De kız gbi dedi emin değilim tam bilmiyorum dedi acaba 13 demi gitsem yoksa 14 demi düye düşünüyorum
Semiha89 Dudududud 13 de de belli olmuyor bence 14 te git ben 13 te gittim yine de belli olmadı... Bide tok gel dedi dr.
Semiha89 Dudududud aynı bende iştahım yoktu azıcık çikolata yemiştim bide su içmiştim ama yetmedi tok gidicem bakalım artık haftaya hangi gun gidersem perşembe veya cuma gitmek istiyorum