duygu_ozgenc Ahh ahha keşke içebilsem yok ıcemıyorum ıctıgım an mıgdem bulanıyor asitli seyler ıcebılıyorum içimi rahatlatıyor canım napım ısrarım koyu pis kokuyor enfeksiyonda olunca ama elımde degıl bugun sıvı olarak bır kaç bardak cay ıctım karnım gurulduyor hıc bısey yemedım ama tıka basa doluymuşum gbı hıssedıyorum migdem ekşiyor sinir oldum ya oturdum ağlıyorum ne yedımde migdem ekşiyor kanım şiş dıye kendi kndıme bağırıyorum cok şükür eşim var ıyıkı herseyıme yetısmeye calısıyor kaynanamlar yasadıgım sehırdeler ama kapımızı bır kez olsun calmadılar ogullarıyla küsler kavga eder dururlar benım bır kez bıle saygısızlıgım olmamasına ragmen arayıp hayırlı olsn nslsn gel buraya bız bakalm sana ailen yok bıle demediler Tek basıma evdeyım hep eşim çıkarıyor gezdırıyor Allah’a havale ediyorum sankı doğacak olan torunları degıl tek duam şu günlerim gecsın bır an önce toparlanayam allahm benı onlara muhtaç etmesın bır kase çorba yapanım yok eşimden bska 😔😔 oda hem iş hem bn hem ev yoruluyor üzülüyorum onada böyle işte bır kaç aya geçmesi ıcın dua edyrm hep canımm